ЗЯТЬ ДЕПУТАТА ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ РАЙРАДИ ВЕДЕ НЕЗАКОННІ ЗЕМЛЯНІ РОБОТИ?

Кількість переглядів 569

Мешканці Миколаївки Овідіопольського району Одеської області 11 квітня звернулись до сільського голови Зубіка Михайло Миколайовича з проханням призупинити незаконні земляні роботи, які веде Трач Олександр Костянтинович на березі Дністровського лиману.

На вимогу голови села Олександр Трач відмовився представляти документи, які б дозволяли йому вести земляні роботи за адресою с.Миколаївка, вулиця Набережна, ділянка №1. Замість цього він накинувся на голову з кулаками.

На місце події були викликана поліція для фіксування правопорушення.

В процесі сварки Олександр постійно посилався на дозвільні документи та документи на землю, які він нібито отримав в районної раді. Справа в тому, що тесть і теща Трача — це депутати Овідіопольської районної ради від партії «Відродження» Горобець Сергій Віталійович і Горобець Галина Василівна. Депутат Сергій Горобець, також є депутатом саме від села Миколаївка.

Техніка, робітники і сам Олександр Трач зникли з місця події ще до нашого приїзду і приїзду поліції. Зі слів мешканців села Трач будує човнову станцію для чого шляхом вирубування зелених дерев та вивезення земель.

Сергія Віталійовича ми вибирали у свою защиту, а він не приходить не відстоює наші права” — мешканці села Миколаївка.

Поліцейські склали протокол та допитали свідків. Триває перевірка, про висновки якої будемо повідомляти на сторінках нашої газети.

РОМАН ВАРШАНІДЗЕ

Happy
Happy
1
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1