КОНКУРС БЕЗ КОНКУРСА? ОДНОГО З УЧАСНИКІВ КОНКУРСУ НА ПОСАДУ ПЕРШОГО ЗАСТУПНИКА ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ РДА ЗАТРИМАЛИ НА ХАБАРІ

Кількість переглядів 523

17 липня 2017 року, слідчі прокуратури Одещини спільно з оперативними співробітниками Управління захисту економіки в Одеській області затримали «на гарячому» під час отримання неправомірної вигоди начальника управління економіки Овідіопольської районної державної адміністрації Маломуж Ольгу Дмитрівну.

Маломуж О.Д. отримала від директора підприємства другий транш хабара у сумі 2000 доларів СШАза підготовку та погодження дозвільних документів на виділення 0,5 га землі під розміщення автозаправної станції.

За даними слідства, у суботу, 15 липня, Ольга Дмитрівна одержала першу частину неправомірних коштів у сумі 1’000 доларів США. Даних по найменуванню підприємства та ПІБ директора на даний час ми не маємо. Також не відомо, про яку земельну ділянку йшла мова, але з інформації від нашого джерела, самої заяви для розгляду до Овідіопольської РДА ще не надходило.

Ми побували на місці злочину, однак отримати офіційні коментарі від слідчого не вдалось. На місце прибув адвокат, але він не був допущений до кабінету, де проводились первинні слідчі дії.

Після проведення первинних слідчих дій в кабінеті Ользі Маломуж, слідча група з нею направились до слідчого управління для пред’явлення підозри та визначення запобіжного заходу.

Напевно, завтра, конкурс на посаду першого заступника голови Овідіопольської районної державної адміністрації пройде без конкурсу, з причини того, що на конкурс подані дві заяви, одна з яких була від Ольги Маломуж.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч.3 ст. 368 КК України по факту одержання неправомірної вигоди, поєднане з вимаганням будуть здійснювати слідчі прокуратури Одещини.

За інформацією: Прес-служби прокуратури Одеської області

З місця події, журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0