МІНЮСТ ПОПЕРЕДЖАЄ! ДЕПУТАТ-ЕКСПЕРТ ПРОСКУРОВСЬКИЙ НЕ ВИКОНУЄ СВОЇХ ЗОБОВ’ЯЗАНЬ. СТРАЖДАЮТЬ ЛЮДИ

Кількість переглядів 468

Як нам стало відомо, з ухвалу суду по справі №509/2302/17, суддя Овідіопольського районного суду Одеської області Гандзій Д.М. на протязі 2015-2016 року неодноразово звертався зі скаргою до Міністерства Юстиції України за грубий і невиправданий строк порушення проведення судово-будівельної експертизи, судовим експертом Проскуровським Володимиром Петровичем.

У своїх скаргах суддя Гандзій Д.М. зазначав, що Проскуровський В.П. маючи свідоцтво судового експерта №1337 від 24.04.2009 року, понад три роки і шість місяців тому отримав ухвали суду по двом цивільним справам для проведення судово-будівельної експертизи на поділ майна подружжя та до сьогодення їх не виконав.

У зв’язку з не виконанням Проскуровським В.П. своїх зобов’язань, судові справи досі перебувають у провадженні судді Гандзія Д.М. і провадження по цим справам вже не може бути поновлено у зв’язку з грубим і невиправданим строком порушення проведення подібних експертиз, які до сьогоднішнього дня не виконані.

Відповідно до реєстру атестованих експертів, Проскуровський має таку картку «атестованого судового експерта»:

З цієї картки видно, що 28.07.2016 року за рішенням ЦЕКК №4 Проскуровського В.П. притягнуто до дисциплінарної відповідальності у виді попередження.

Ось так, гроші напевно отримав, експертизу не зробив, люди чекають вже четвертий рік, а йому за це попередження. Це крутіше за «хабар»! Навіщо йому був той термінал?

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0