КАЛАГЛІЙСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ПРИЙНЯЛА ОСТАТОЧНЕ РІШЕННЯ ЩОДО ОБ’ЄДНАННЯ З ОВІДІОПОЛЬСЬКОЮ ГРОМАДОЮ

Кількість переглядів 320

06 грудня 2017 року в приміщені Калаглійської загальноосвітньої школи пройшла позачергова 22 сесія Калаглійської сільської ради щодо добровільного об’єднання громад.

Калаглійський сільський голова Ігор Шибаєв намагався не допустити проведення цієї сесії, однак депутати обрали головуючого та секретаря і сесію все-таки провели.

На сесії зареєструвались 9 депутатів Калаглійської сільської ради.

На сесії були присутні: Калаглійський сільський голова Шибаєв І.В., який безпосередню участь у сесії не брав, депутат Овідіопольської районної ради Чумак Д.Ф., депутат Овідіопольскої селищної ради Видра С.О., громада села.

Порядок денний засідання:

  1. Про головуючого пленарного засідання 22 сесії Калаглійської сільської ради.
  2. Про секретаря пленарного засідання 22 сесії Калаглійської сільської ради.
  3. Про проект рішення Калаглійської сільської ради про добровільне об’єднання громад

Головуючим на пленарному засіданні обрано депутата Паршенко Євгенія Анатолійовича, секретарем депутата Чумак Лілію Петрівну.

В результаті засідання Калаглійська сільська рада приняла рішення, яким вирішила об’єднатись з територіальною громадою селища міського типу Овідіополь, Овідіопольської селищної ради, села Калаглія, Калаглійської сільської ради в Овідіопольську об’єднану територіальну громаду з центром в смт Овідіополь та схвалили план організаційних заходів щодо добровільного об’єднання територіальних громад.

Цим рішенням Калаглійська сільська рада доручає Овідіопольському селищному голові Савельєвої Л.І. звернутись до Одеської обласної державної адміністрації з пропозицією звернутись до Центральної виборчої комісії для прийняття нею рішення про призначення Перших виборів депутатів Овідіопольської селищної ради та Овідіопольського селищного голови в установлені законом строки.

Правонаступником активів і пасивів зобов’язали територіальні громади, що об’єднуються, визначити Овідіопольську селищну раду, утворену в наслідок добровільного об’єднання громад.

На пленарному засіданні дуже намагався взяти слово депутат Овідіопольської селищної ради Сергій Видра з приводу якийсь пояснень, але слово йому так і не надали.

З місця події журналіст Роман Варшанідзе
оператор/монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0