ЧОЛОВІК, РЕВНІСТЬ ТА ГОРІЛКА СТАЛИ ПРИЧИНОЮ ВБИВСТВА В СЕЛІ ЙОСИПІВКА. ДОПОВНЕНО

Кількість переглядів 446

27 січня 2018 року вранці в селі Йосипівка Овідіопольського району Діана Заплатинська вбила свою сестру Ольгу Драгоненко. Вбивство відбулось за місцем їх проживання по вул. Софієвська.

Причиною вбивства став чоловік, ревність та горілка.

Компанія розпивала міцні напої та коли рівень алкоголю в крові досяг своєї критичної точки, Діані здалося, що Ольга “претендує” на присутнього чоловіка.

Точний удар в серце та сестри немає.

На місце злочину була викликана оперативна група Овідіопольського відділу поліції.

ДОПОВНЕНО. За фактом вбивства відкрито кримінальне провадження по ч.1 ст.115 (умисне вбивство) Кримінального Кодексу України, а Діана Ярославівна Заплатинська затримана в порядку ст.208 КПК України. Овідіопольским районним судом розглянута міра запобіжного заходу – Діану Заплатинську затримано на 60 діб без можливості внести заставу.

Також, встановлено, що 27 жовтня 2017 року орган опіки та піклування Овідіопольської районної державної адміністрації подало позов до Діани Ярославівни Заплатинської про позбавлення її батьківських прав. Справі привласнений номер 509/4180/17. Попередній розгляд справи відбувся 30 листопада 2017 року на якому справа призначена до розгляду на 22 січня 2018 року. Головуючий суддя по справі Кочко В.К. Не знаю результат розгляду та чи відбувся сам розгляд 22 січня, але Діана “допомогла” правосуддю – після скоєного вбивства шанси залишитися “матір’ю за законом” у неї мізерні.

За матеріалами: Овідіопольського ВП та Овідіопольського районного суду

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “ЧОЛОВІК, РЕВНІСТЬ ТА ГОРІЛКА СТАЛИ ПРИЧИНОЮ ВБИВСТВА В СЕЛІ ЙОСИПІВКА. ДОПОВНЕНО

  1. причина вбивства не чоловік а сама обставина яка склалася в селі , ХИР ВИХОВАВ ВОСПИТАВ і тих і других ???? нам заборонено про це казати низзя , я думаю владу треба виховувати щоб вона була інформована

Comments are closed.