ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ: МАТЕРІАЛЬНУ ДОПОМОГУ РОЗДАЛИ, МАФ НЕЗГОДІ ПОГОДИЛИ, МАФу МЕЛЕШКО ВІДМОВИЛИ, ВАРТІСТЬ ПРОЇЗДУ МТ «КОЛЬЦО» ЗАЛИШЕНО БЕЗ ЗМІН

Кількість переглядів 411

30 січня 2018 року в кабінеті Овідіопольського селищного голови відбулось засідання виконавчого комітету Овідіопольської селищної ради на якому були присутні 14 з 20 членів виконкому.

Дев’яти об’єктам привласнені потові адреси, тринадцятьом батькам зробили 50% знижку на оплату дитячого харчування у дитсадочках, матеріальну допомогу роздали, відповідно до списку, якій можливо подивитись тут: ЗАПЛАНОВАНО ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ: ТИМЧАСОВІ СПОРУДИ, МАТЕРІАЛЬНА ДОПОМОГА ТА ПІДВИЩЕННЯ ВАРТОСТІ ПРОЇЗДУ МТ «КОЛЬЦО». Допомогу залишили без змін, за виключенням осіб, яким передбачалось виплата у розмірі 500, 600 та 700 грн. Всім ним виплату встановили на рівні 800 грн.

Також члени виконкому проголосували за проект плану соціального-економічного розвитку селища на 2018 рік. Але головні баталії виникли при розгляді останніх трьох питань порядку денного:

  • про надання дозволу ФО-П Незгоді Т.С. на розроблення паспорту прив’язки щодо розміщення двох тимчасових споруди для провадження підприємницької діяльності.
  • про надання дозволу ФО-П Мелешко С.О. на розроблення паспорту прив’язки щодо розміщення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності
  • про розгляд листа Овідіопольської АТД ПАТ «Одесавтотранс» щодо надання погодження на підвищення тарифу проїзду в маршрутному таксі «Кольцо»

Тимчасові споруди Незгоди Т.С. не викликали сильного опору і після недовгих обговорень рішення було прийнято. А ось тимчасова споруда ФО-П Мелешко С.О. довго обговорювалась.

Сам Мелешко повідомив, що він «бажає створити тихе та ароматне місце в центрі Овідіополя без алкоголю і відповідно по-закону».

передбачуване місце розміщення і вид МАФу Мелешко С.О.

Я запропонував відмовити в розміщенні ТС ФО-П Мелешко С.О. Голова Савельєва Л.І. запропонувала відкласти розгляд питання на наступне засідання. Жодна з пропозицій підтримана не буда.

Останним був розглянутий лист Овідіопольської АТД ПАТ «Одесавтотранс» про встановлення нового тарифу на проїзд в маршрутному таксі «Кольцо» у розмірі 7 гривень всіх та 4 гривні для пільгових категорій громадян.

Але за таке рішення набралось лише сім голосів членів виконкому. Домовились зібратись на позачергове засідання та розглянути це питання знову.

Представники Овідіопольської АТД ПАТ «Одесавтотранс» залишились незадоволені таким, але в цей день вирішити щось уже було неможливо.

На тому і розійшлись.

З місця події, журналіст Роман Варшанідзе
оператор/монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

11 thoughts on “ВІДБУЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ВИКОНКОМУ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ: МАТЕРІАЛЬНУ ДОПОМОГУ РОЗДАЛИ, МАФ НЕЗГОДІ ПОГОДИЛИ, МАФу МЕЛЕШКО ВІДМОВИЛИ, ВАРТІСТЬ ПРОЇЗДУ МТ «КОЛЬЦО» ЗАЛИШЕНО БЕЗ ЗМІН

  1. А свой Троллейбус слабо пустит
    ведь на улице 21 Векю

  2. И почему в статье красиво умолчали о том, кто настоял на увеличении помощи более, чем 20 людям?

      1. Один из депутатов, имя которого не принято вами писать в положительном свете. ???

  3. Лучше бы сельсовет туалет поставили для людей!!!это,ведь большая транспортная остановка .

    1. Там был туалет, теперь им пользуются в игровых автоматах…

      1. Причем здесь игровые автоматы!?это частная территория,а остановка автобусов всех направлений Овидиопольского района-сельсовет.кто должен заботиться о людях?..

  4. А игровие автомати незаконни.Якщо іх закроють буде туалет

  5. Всем желающим ходить в туалет думаю можно сделать это на игровые автоматы) все равно ж незаконные)

Comments are closed.