30 ГРИВЕНЬ НА ДОБУ КИСІЛЮ С.І., ЯКІ ЗНИЩУЮТЬ АВТОШЛЯХ ОДЕСА-ЧОРНОМОРСЬК

Кількість переглядів 347

Основна мета здійснення підприємницької діяльності – отримання прибутку. Фізична особа підприємець Кисіль Сергій Іванович з села Молодіжне Овідіопольського району це чудово розуміє, тому надає послуги з тимчасового паркування за гроші. Гроші не малі: 30 гривень за одну добу займання одного паркомісця.

Але, отримуючи прибуток, ФОП Кисіль С.І. забуває про ст.10 закону України «Про підприємництво», яка його зобов’язує не завдавати шкоди своєю діяльністю навколишньому середовищу, не порушувати прав та інтересів інших громадян та держави.

Його діяльність з надання послуг з паркування повністю знищує автомобільний шлях міжнародного значення М-27 «Одеса—Чорноморськ».

Ми побували на TIR-паркінгу, який розташований за адресом: с. Молодіжне, вул. Заводська,32 де здійснює свою діяльність ФОП Кисіль С.І. (відповідно до інформація, яка розміщена на видному місці) і виїзд з якого виходить прямо на автошлях М-27:

  • бруд,
  • повна невідповідність санітарним нормам
  • ніякого обладнання для очищення автомашин при виїзді з цього “АДу”

Як в таких умовах власники автотранспорту підходять до своїх машин?

За що беруться гроші?

Дивує повна байдужість місцевих органів влади і служби автомобільних доріг. Виходить нікого не цікавить забруднення дорожнього покриття, яке надалі призводить до її руйнування.

Ще більшим розчаруванням став той факт, що Кисіль С.І. використовує земельну ділянку, яка знаходиться в постійному користуванні у комунального підприємства «Молодіжне-2» Молодіжненської сільської ради.

Інформація з Держгеокадастру

Обов’язково перевіримо взаємовідносини між КП «Молодіжне-2» та ФОП Кисіль С.І. шляхом надання запиту на доступ до публічної інформації. Також дуже цікава думка з цього приводу голови Молодіжненської сільської ради Лук’янчука Миколи Івановича.

голова Молодіжненської сільської ради Лук’янчук М.І.

З місця події, журналіст Роман Варшанідзе
оператор/монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “30 ГРИВЕНЬ НА ДОБУ КИСІЛЮ С.І., ЯКІ ЗНИЩУЮТЬ АВТОШЛЯХ ОДЕСА-ЧОРНОМОРСЬК

  1. Роман і компания знов хочуть «зрубити
    бабла» з підприємця?

Comments are closed.