ЗУСТРІЧ З МІСЬКИМ ГОЛОВОЮ ОДЕСИ ПЕРЕНОСИТЬСЯ НА ПОНЕДІЛОК

Кількість переглядів 346

Виконуючий обов’язки міського голови Одеси А. Орловський в черговий раз продовжив відпустку міському голові Геннадію ТРУХАНОВУ, на цей раз строком на 3 календарні дні з 09 лютого по 11 лютого 2018 року, але знову без збереження заробітної платні.

Про йде мова на офіційному сайті Одеської міської ради, де розміщено Розпорядження №178К від 08.02.2018 року.

Як повідомляє сайт «368.media»:

“Меру Одеси Геннадію Трухановому вже склали підозра в розтраті у справі про виплати 185 млн гривень компанії «Девелопмент еліт» за старий адмінкорпус заводу «Краян» для розміщення «Європейської мерії». Про це редакцію 368.media повідомило джерело в ГПУ.

За його даними, підозра склали для шести осіб, які брали участь в угоді. Зокрема, мова йде про віце-мера з питань діяльності виконавчих органів міськради Павла Вугельмане і директора департаменту комунальної власності Олексія Спектор. Інших фігурантів джерело поки не назвав.

Труханів, Вугельман і Спектор в даний момент знаходяться у відпустці. Джерело впевнено, що їх немає в Україні. НАБУ і САП очікують їх повернення для здійснення процесуальних дій. Їх місцезнаходження редакції поки невідомо. За даними сайту «Храбро», мер Одеси вже отримав грецьке громадянство.

У Спеціалізованої антикорупційної прокуратурі поки ситуацію не коментують.

Відзначимо, що секретар міськради Олексій Потапскій і директор департаменту ЖХГ Олександр Козловський також знаходяться у відпустці. Крім того, віце-мер Андрій Котляр взяв лікарняний, а віце-мера Олесь Янчук відбув у відрядження.”

Чим закінчиться ця епопея з Генадієм Леонідовичем сказати важко, але вже складається враження, що «Эта музыка будет вечной».

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “ЗУСТРІЧ З МІСЬКИМ ГОЛОВОЮ ОДЕСИ ПЕРЕНОСИТЬСЯ НА ПОНЕДІЛОК

Comments are closed.