СУДОВИЙ РОЗГЛЯД СПРАВИ ФЕЛІКСА СІГАЛА ВІДКЛАДЕНИЙ. СУДДЯ ВЗЯВ САМОВІДВІД

Кількість переглядів 865

20 лютого 2018 року в Приморському районному суді міста Одеси, з причини самовідводу судді Гончарова Р.В., не відбулось судове засідання з розгляду матеріалів кримінального провадження відносно голови Роздільнянської районної ради Сігала Фелікса Володимировича.

Засідання було заплановане на 15:30. З Роздільнянського району приїхало багато мешканців, які дуже хотіли подивитися в очі Феліксу Володимировичу, якого вони звинувачують у багатьох фінансових та земельних махінаціях.

Серед присутніх був і колишній заступник голови районної ради Чумаченко Євген Борисович, який вже два роки в судах бореться за свою посаду, але, незважаючи на виграні процеси, залишається колишнім заступником. Євген Борисович стисло розповів про суть справи (дивиться відео).

Про самовідвід судді Гончарова Р.В. від 19.02.2018 року стало відомо лише в день розгляду. Справа вже перерозподілена на нового суддю: Деруса Анатолія Володимировича.

Присутні, незадоволені затягуванням процесу розгляду справи, напросилися на прийом до голови Приморського районного суду міста Одеси Кічмаренко Сергія Миколайовича. Голова суду не відмовив. Зустріч пройшла в кабінеті голови де Сергій Михайлович відповів на всі запитання присутніх (дивиться відео).

Чекаємо призначення наступної дати та часу розгляду кримінального провадження. Єдиний номер в судовому реєстрі 522/2304/17.

З місця подій, журналіст Роман Варшанідзе
оператор/монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

5 thoughts on “СУДОВИЙ РОЗГЛЯД СПРАВИ ФЕЛІКСА СІГАЛА ВІДКЛАДЕНИЙ. СУДДЯ ВЗЯВ САМОВІДВІД

  1. А Чегодарь Наталья Анатольевна
    активно виступала за силовой
    разгон Майдана.
    ПАМ‘ЯТАЕТЕ?

  2. І Мошняга теж була причетна до
    розгону Майдана.
    Як спиться Мошняге і Чегодарь?
    Кровавие люди во снах не пріходять?

    1. Щось у нашої Карми трохи в голові запоморочилось. Мошняга у 2014 році була ще далеко від тих посад що можуть бути причетні до розгону Майдану. Пані Кармо, якщо Ви така патріотка, то не давайте підстав у звинуваченні в брехні.

  3. Какое отношение имеет Чегодарь и Мошнягой к тому о чем статья?

Comments are closed.