ДСУ З ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ ТА КОНТРОЛЮ ЗА НАРКОТИКАМИ ЗАБОРОНЕННО РЕАЛІЗАЦІЮ ВАКЦИНИ ПРОТИ КОРУ «ПРИОРИКС®»

Кількість переглядів 337

Своїм розпорядженням від 15 лютого 2018 року Державна служба України з лікарських засобів та контролю за наркотиками заборонено реалізація лікарського засобу «Приорикс® Вакцина против кори, паротита и краснухи живая культуральная, лиофилизат для приготовления раствора для подкожного и внутримышечного введения, 1 доза (0,5 мл), производитель готовой лекарственной формы: «Фидия Фармацкутици С.п.а.», Италия, упаковщик и выпускающий контроль качества ООО «СмитКляйн Бичем-Биомед», Россия, регистрационное удостоверение: П № 015888/01».

Всім суб’єктам господарської діяльності, які здійснюють реалізацію, застосування лікарських засобів необхідно невідкладно після одержання цього розпорядження перевірити наявність вищезазначеного препарату і вжити заходи щодо його вилучення з обігу для подальшої утилізації та/або знищення.

Також, при наявності вказаного лікарського засобу, суб’єкти господарської діяльності повинні повідомити територіальний орган Держлікслужби за місцем розташування про вжиті заходи щодо виконання даного розпорядження. У разі передачі такого лікарського засобу на утилізацію та/або знищення, суб’єкту господарювання в двотижневий термін поінформувати територіальний орган Держлікслужби за місцем розташування.

Розпорядження № 1325-1.1/4.0/17-18 від 15.02.2018 року підписано головою Державної служби України з лікарських засобів та контролю за наркотиками Наталією Ярославівною Гудзь, яка перебуває на цієї посади з 30.11.2016 року відповідно до Розпорядження КМУ №894-р.

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

5 thoughts on “ДСУ З ЛІКАРСЬКИХ ЗАСОБІВ ТА КОНТРОЛЮ ЗА НАРКОТИКАМИ ЗАБОРОНЕННО РЕАЛІЗАЦІЮ ВАКЦИНИ ПРОТИ КОРУ «ПРИОРИКС®»

  1. А что в замен.Да уш что лаборатория так фраярнулась или это конкуренция.

  2. Роман,вопрос по наповненню бюджета.
    Кафе «Железний Феликс» находится в
    комплексе споруд клуба,який принад-
    лежит ЗАТ«Україна 2000».
    Право на земельну ділянку під спорудами надає «Акт постійного
    користування земелной ділянкою».
    Якщо кафе «Железний Феликс» було
    викуплено,то дія акта постійного
    користування була втрачена.Тобто
    ЗАТ«Україна» та Булавченко должни
    були оформити договіра оренди
    зем.ділянок і платити гроши в бюджет
    Овідіополя.
    Роман,чому ви та Чегодарь Н.А замовчують ці факти,покривають неплатників податків в бюджет
    Овідіополя?

  3. Дед Хозяина Кафе наверно бил Чекистом.

    1. Кафе Железный Феликс,распологается в здании бывшего клуба,бывшего колхоза
      им.Дзержинского.
      А хозяин,бывший начальник юстиции в Овідіополе (Булавченко А.С),автомобилем которого (мазда626) пользуется Варшанидзе Р.А

  4. Причем кафе и машина к вакцине и этой статье??? Карма вам вакцина нужна в первую очередь, только от бешенства матки!!!

Comments are closed.