ПЕРША СЕСІЯ ТАЇРОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ НЕ ВІДБУЛАСЬ. НЕ ЗІБРАВСЯ КВОРУМ

Кількість переглядів 1339

На 14 годину 01 березня 2018 року Таїровська селищна виборча комісія скликала першу сесії Таїровської селищної ради. Але провести сесію так і не вдалось.

З 20 депутатів присутні були 12 депутатів, при необхідному мінімуме 14.

Але головним питанням залишається те, чому засідання сесії відбувається саме в ті дні, коли в Одеській області оголошений надзвичайний режим, а також чому Голова Таїровської СВК Олег Буравльов призначив місце проведення сесії там, де вона ніколи не відбувалась та ні хто з членів громади не був повідомлений про проведення даного засідання?

Що ж це за приватний клуб, який провидить сесію з одних із головних питань щодо прийняття Присяги депутатами, у закритому режимі?

З місця події, журналіст Максим Слащьов

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
1

3 thoughts on “ПЕРША СЕСІЯ ТАЇРОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ НЕ ВІДБУЛАСЬ. НЕ ЗІБРАВСЯ КВОРУМ

  1. А что не понятного? Проведут несколько сессий без кворума, никого не приведут к присяге и появятся основания к перевыборам

  2. Роман, всё на много проще, деньги на выборы, кандидат брал у очень влиятельных людей – под гарантии земли, которую будет продавать или отдавать. Выборы проиграл, но долг остался и теперь всеми правдами и неправдами будут пытатся переиграть результаты. И к слову “народный” вписался там тоже, так сказать гарантировал людям результат кандидата. Теперь оба и каламутят воду. Удачи вам и держитесь, вставьте этим “народным” по самые помидоры, достали уже со своими дерибанами князья мать их… Не дайте скотам победить вас, удержите победу

Comments are closed.