ОДЕСЬКА ОБЛАСТЬ ОТРИМАЛА 20 ТИСЯЧ ДОЗ ВАКЦИНИ ПРОТИ КОРУ

Кількість переглядів 332

Одеська область отримала 20 тисяч доз комбінованої вакцини проти кору, епідемічного паротиту та краснухи. Наказ щодо розподілу препарату між районами, містами та ОТГ регіону наразі підписано. Найближчим часом вакцина надійде у місцеві лікувально-профілактичні заклади.

Про це повідомила заступниця начальника департаменту охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації Оксана Рокунець-Сорочан.

“20 тисяч доз вакцини від кору вже знаходяться в Одеській області. Найближчим часом лікувально-профілактичні заклади отримають цей імунобіологічний препарат та продовжать проводити щеплення для підтримання колективного імунітету мешканців регіону на рівні 95%. Зазначу також, що наразі в Одеській області зберігається тенденція до зниження захворюваності на кір. Відтак, за останній тиждень, порівняно з попереднім, цей показник знизився на 38,9%. А саме: було зареєстровано 55 випадків кору проти 90 на минулому тижні”, —  підкреслила заступниця начальника департаменту охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації Оксана Рокунець-Сорочан.

За інформацією: Одеська ОДА

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0