ВАСИЛЬ ГУЛЯЄВ – ОДИН З ЛІДЕРІВ СЕРЕД «НАРДЕПІВ-КНОПКОДАВІВ» VIII СКЛИКАННЯ

Кількість переглядів 484

За результатами дослідження громадського руху «ЧЕСНО», Народний депутат України по 140-му виборчому округу (м. Чорноморськ, Овідіопольський р-н, Біляєвський р-н) Василь Гуляєв є одним із лідерів по «кнопкодавству» при голосуванні на пленарних засіданнях Верховної Ради України VIII скликання.

За весь період роботи Верховної Ради VIII скликання його було помічено на «кнопкодавстві» 20 раз. Більше тільки у Нардепа з Черкас по 200-му виборчому округу Антона Яценко29. Обидва з депутатської групи “Партія “Відродження”.

В січні – лютому 2018 року найбільше «кнопкодавили» представники груп “Воля народу” (6 зафіксованих фактів), та “Відродження” (5).

Зокрема, щонайменше по три рази кнопкодавили Володимир Бандуров та Ігор Молоток з “Волі народу”, по два – Василь Гуляєв та Володимир Кацуба з “Відродження”. По одному разу кнопкодавили Антон Яценко (“Відродження”) та Олександр Долженков (“Опозиційний блок”).

Нагадаємо, ст.84 Конституції України зобов’язує народних депутатів України голосувати особисто. Проте чинне законодавство не передбачає жодних санкцій до депутатів за порушення цієї норми. 28 лютого Конституційний суд України скасував “мовний” закон Ківалова-Колесніченка через процедурні порушення під час його ухвалення, до яких належить і неособисте голосування.

Вітаємо Василя Олександровича з таким особистим «досягненням». Обов’язково, при зустрічі, запистаємо у нього: «За кого він «кнопкодавить»?».

За матеріалами: Громадський рух «ЧЕСНО»

Журналіст Роман Варшанідзе
монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “ВАСИЛЬ ГУЛЯЄВ – ОДИН З ЛІДЕРІВ СЕРЕД «НАРДЕПІВ-КНОПКОДАВІВ» VIII СКЛИКАННЯ

  1. Теперь все ясно за нашего нардепа – он шестёрка!!! Тузы отдыхают, он за них давит на кнопки…

  2. Это стиль жизни Васи, его нельзя изменить при таком минталитете людей которые его окружают.

  3. Это будущее Украины, стадо баранов. Ужас, как стыдно……

  4. А где сраколизы, почему не защищают Васька? Или цветочки за ваши деньги мозги замусорили, или автобусик бесплатный на кладбище душу согревает, или бигбордик с поздравлением ваши семьи накормил. А кнопочка которую он за кого то нажимает, ему его продажную душонку не только согревает, но и карманчик набивает.

Comments are closed.