ФК «ДНІСТЕР» ЧЕМПІОН ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ з МІНІ-ФУТБОЛУ СЕРЕД ВЕТЕРАНІВ

Кількість переглядів 319

Вже традиційно в Овідіопольському Палаці спорту ім. В.І. Дукова, за підтримки Овідіопольської районної державної адміністрації відбулись фінальні змагання 18-го Чемпіонату Одеської області з міні-футболу серед ветеранів старше 35 років пам’яті В.І. Дукова сезону 2017-2018 років.

Овідіопольський район, як і завжди в останні роки, представляв ветеранський колектив ФК «Дністер».

На фінальні змагання завітали перший заступник голови Овідіопольської районної державної адміністрації Ігор Ільченко, заступник голови Овідіопольської районної державної адміністрації Олександр Ворохаєв та головний спеціаліст сектору у справах сім’ї, молоді та спорту районної державної адміністрації Олександр Ткаченко.

У фінальній частині змагання прийняли участь 4 команди Одеської області:

Овідіопольський район – ФК «Дністер», Великомихайлівський район – «Атлетик», Кодимський та Татарбунарський райони.

Місця розподілилися так:

  • І – ФК «Дністер»;
  • ІІ – Татарбунарський район;
  • ІІІ – «Атлетик»;
  • IV місце – Кодимський район.

Отже, знову вшосте поспіль команда Овідіопольського району – чемпіон Одеської області з міні-футболу серед ветеранів старше 35 років пам’яті В.І. Дукова!

Ігор Ільченко разом з присутніми згадали про людину з великої літери, з іменем якого пов’язують стрімкий зліт у соціально – економічному розвитку Овідіопольського району. Газифікація, будівництво житла та доріг, розвиток підприємництва, агропромислового комплексу, освіти, медицини, спорту. Ім’я футбольного клубу «Дністер» стало відомо далеко за межами України. Його ім’я носить Палац спорту – Віктор Іванович Дуков. Навіть з життя він пішов на футбольному полі, на Чемпіонаті світу серед ветеранів у Німеччині.

«Пам’ять про Віктора Івановича Дукова є стимулом для футбольної команди «Дністер», стимулом для досягнення певних висот і перемог! Віктор Іванович – живий, поки ми його пам’ятаємо!»

Протягом матчу Ігор Ільченко та Олександр Ворохаєв душевно вболівали за перемогу нашої команди, а наприкінці нагородили переможців від районної державної адміністрації та від себе особисто цінними подарунками.

Вітаємо Переможців!

Джерело: Овідіопольска РДА

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “ФК «ДНІСТЕР» ЧЕМПІОН ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ з МІНІ-ФУТБОЛУ СЕРЕД ВЕТЕРАНІВ

  1. На награждении руководство было, а за игрой не наблюдали, враньё. Их там не было ни на одной игре. И для победы ветеранам райадминистрация не помогла ничем! Все за свои деньги. Но как пиариться поприезжали все.

Comments are closed.