ПРАВОПРОСВІТНЕЦЬКИЙ ЗАХІД В КАРОЛІНО-БУГАЗЬКОЇ ШКОЛІ-ІНТЕРНАТІ

Кількість переглядів 336

20 березня 2018 року в комунальному закладі “Кароліно-Бугазька ЗО санаторна школа-інтернат І-ІІ ступенів” головний спеціаліст відділу “Овідіопольське бюро правової допомоги” Мурад Варшанідзе провів правопросвітницький захід – лекцію та тестування для учнів 7-11 класів на тему: “Права та відповідальність неповнолітнього”, “Соціальне забезпечення дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування”.

Усі учні висловили свої думки з приводу їхніх завдань та відповідей та отримали відкоректовані юристом коментарі з приводу запропонованих питань та завдань з посиланням на правове регулювання (підкріплене законодавством) та порядком дій у зазначених ситуаціях.

Джерело: Перший одеський місцевий центр з надання БВПД

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “ПРАВОПРОСВІТНЕЦЬКИЙ ЗАХІД В КАРОЛІНО-БУГАЗЬКОЇ ШКОЛІ-ІНТЕРНАТІ

  1. И, кстати, если кто забыл: Карма это Чебан Людмила Владимировна — депутат Овидиопольского поселкового совета, член земельной комиссии, ведущая бизнес с полным нарушением земельного законодательства. Это и незаконно построенный бизнес центр в центре Овидиополя по Т.Шевченко,218 где располагается здание Приватбанка, это и незаконно построенный магазин Молдова, что на выезде из Овидиополя по адресу пер.Светлый,1.
    Можете ей позвонить и пообщаться на эту тему, ее телефон:
    050-805-67-30 или зайдите к ней домой, она живет в Овидиополе по адресу ул.Т.Шевченко,343.

  2. Карма, полечись от шизофрений то уже тошнит от тебя…

  3. Чhttps://m.facebook.com/story.php?story_fbid=217866253575203&id=100008263322288

Comments are closed.