СЕНСАЦІЯ! РІДКІСНІ КАДРИ! ОДЕСЬКІ ПАТРІОТИ «ШЕСТЕРЯТ» ПЕРЕД ПРЕДСТАВНИКОМ «ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ»

Кількість переглядів 314

Ось так Одеські патріоти зустрічають Олега Івановича Буравльова – члена Таїровської виборчої комісії від «Опозиційного блоку».

Олег Іванович у них на особлвивому рахунку – його завжди зустрічають, завжди проводжають, завжди оточують теплом і турботою. Ось вона перемогла РЕВОЛЮЦІЇ ГІДНОСТІ – «регіонали», як правили «балом», так і правлять, тільки з ще більшою нахабністю.

На рахунку «комісії Буравльова» понад 15 рішень судів про визнання дій комісії незаконними, прямо не виконання вже, як мінімум ДВОХ рішень судів. А правоохоронці продовжують відмовчуватись. Ймовірно захист «патріотів», цьому сприяє.

Хотіли, як краще, а вийшло, як завжди.

З місця подій, журналіст Роман Варшанідзе
оператор / монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

7 thoughts on “СЕНСАЦІЯ! РІДКІСНІ КАДРИ! ОДЕСЬКІ ПАТРІОТИ «ШЕСТЕРЯТ» ПЕРЕД ПРЕДСТАВНИКОМ «ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ»

  1. Усім доброго дня, прошу журналістів звернути увагу на розважальні азклади Овідіопольського району, які “кришують” овідіопольські поліцейскі та інші служби. Так, наприклад так званий “Карамболь” розташований по вулиці Т. Шевченко, в нових домах. Там працюють неповнолітнітні особи, які не оформлені на роботу. Наливають алкогольні напої неповнолітнім. Друге бар “Дідя”, притон для неповнолітніх, де вони без перешкоджень випивають. Дізнайтеся чим займається в цей час поліція, чим займається відділ у справах молоді, де батьки цих пияк? Напевно вони дарма витрачают наші податки?

  2. Усім доброго дня, прошу журналістів звернути увагу на розважальні азклади Овідіопольського району, які “кришують” овідіопольські поліцейскі та інші служби. Так, наприклад так званий “Карамболь” розташований по вулиці Т. Шевченко, в нових домах. Там працюють неповнолітнітні особи, які не оформлені на роботу. Наливають алкогольні напої неповнолітнім. Друге бар “Дідя”, притон для неповнолітніх, де вони без перешкоджень випивають. Дізнайтеся чим займається в цей час поліція, чим займається відділ у справах молоді?

  3. Притон и Парасюк! Вы редкие сволочи пишущие доносы-анонимки. Ваши предки также писали доносы на “кулаков” и “куркулей”. Из-за таких как вы миллионы человек гнили в ГУЛАГе, были расстреляны и заморены голодом. Посмотрите сначала на свои доходы. Честно они заработаны? А если такие смелые то не пишите анонимки, а напишите Варшанидзе открытое письмо и идите вместе с ним разбираться в законности этих заведений.

    1. Не розумію вашої мови, відкрили не зрозуміло що і травять молодь, податки не платять, а дають хабарі поліцейскьким та в податкову службу носять грощі. Треба писати листа до Києва, хай вони займаються цими справами. Друге питання, як дали дозвіл на відкриття бані в житловому будинку, теж отримали хабаря. ПЛАТІТЬ ПОДАТКИ!!!!

  4. Вот это действительно улов. Этому чмырю ещё и двери открывают, наверно и ботинки облизывают. Вот он ответ на многие вопросы. А разве это не тот быдляк который ездил в Беляевку “защищать выбор” народа на предыдущих выборах в Верховную Раду. А случайно нет среди них тех кто нападал на Кобыльникова?

  5. предлагаю овидиопольцам создать группу в фейсбукё Овидиополь как оно есть,и решать там за кого голосовать , так сказать воля народа.хаос п

  6. Там стукач который язык не понимает, сбавь обороты, иди и разберись. Крышует это все не полиция. Крышует весь бардак банда вооруженных ублюдков, половина из которых сидит в депутатах овидиопольского поселкового совета. Овидиополь, давай просыпайся, тебя загнали в канализационную трубу вместе со всеми жителями и детьми. А вы молчите как последнее стадо

Comments are closed.