УПСЗН ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ РДА ДОВОДИТЬ ДО ВІДОМА ПОСТРАЖДАЛИХ ВНАСЛІДОК ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ КАТАСТРОФИ

Кількість переглядів 339

Поновлено фінансування для безоплатного забезпечення лікарськими засобами та медичними препаратами наступних осіб:

— громадяни, що постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи категорії 1, 2;

— громадяни, що постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи категорії 3, за умови, якщо розмір середньомісячного сукупного доходу сім’ї в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців не перевищує величини доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу;

— діти, постраждалі внаслідок Чорнобильської катастрофи за умови, якщо розмір середньомісячного сукупного доходу сім’ї в розрахунку на одну особу за попередні шість місяців не перевищує величини доходу, який дає право на податкову соціальну пільгу.

Ліки можна отримувати за рецептами лікарів в ПАТ «АМ «Фрмація» за адресою: смт Овідіополь, вул. Берегова, 2 та в філії цієї аптеки в смт Великодолинське.

Фінансування стало можливим завдяки Закону України від 28.02.1991 року №796-XII «Про статус і соціальний захист громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи» та Постанови Кабінету Міністрів України від 17.08.1998 року №1303 «Про впорядкування безоплатного та пільгового відпуску лікарських засобів за рецептами ліків у разі амбулаторного лікування окремих груп населення та за певними категоріями захворювань».

Джерело: Овідіопольський ЦПМСД

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0