“ЗА МИНУЛИЙ РІК ВСІ ПОСТАВЛЕНІ ЗАДАЧІ НЕ ПРОСТО ВИКОНАНІ, А НАВІТЬ ПЕРЕВИКОНАНІ” – ХАСАН ХАСАЄВ

Кількість переглядів 333

31 березня 2018 року голова Таїровської селищної ради Хасан Хасаєв та депутати VII скликання провели зустріч з Таїровською територіальною громадою. На зустрічі селищний голова з депутатами прозвітували про свою роботу та роботу виконавчих органів за 2017 рік.

Розпочав голова громади Хасаєв Х.Г.:

За минулий рік всі поставлені задачі не просто виконані, а навіть перевиконані.

Зроблено значні кроки для вирішення проблем по водовідведенню, житломасив «Радужний» отримав амбулаторію, яку поки не можливо ввести в експлуатацію із-за проблем з оплатою коштів з бюджету, в житломасиві придбані приміщення для відділення поштового зв’язку та поліції, відремонтовані дахи на всіх багатоквартирних будинках, зроблені ремонти у в парадних приміщеннях, замінені вікна та двері, побудовано багато дитячих майданчиках, проведено освітлення практично всіх вулиць і провулків територіальної громади, встановлені нові світлофори для врегулювання руху на багатьох небезпечних ділянках доріг, практично всі дороги та провулки громади заасфальтовані, зроблені пішохідні доріжки.

Авторитетна комісія Одеської обласної адміністрації, за підсумками 2017 року, визнала Таїровську громаду кращою в Одеській області.

Зроблений і узгоджений проект нового дитячого садочку. Після вирішення всіх проблем по виборах, цей проект обов’язково буде доведений до кінця. Затверджений детальний план, відповідно до якого подальше будівництво в ЖМ «Радужний» розпочнеться з будівництва двох шкіл і дитячого садочку і лише після цього будівництво нових житлових будинків.

Проблему з місяцями в Таїровської ЗОШ буде вирішена за рахунок того, що всі приміщення, які надаються в оренду організаціям повернуться в розпорядження школи. Цього достатньо щоб задовольнити потреби в шкільних місцях.

Зустріч продовжувалась понад годину і всі депутати та мешканці змогли висловитись та задати питання. Перед громадою виступив і новообраний голова Тимур Хасаєв, який запевнив громаду, що навіть не вступивши на посаду із-за проблем виборчого процесу, він кожного понеділка і четверга веде прийом громади і готовий продовжувати все, що розпочато Хасаном Хасаєвим і его командою.

Нашим опонентам чим гірше у нас, тим краще для них. Не піддавайтеся паніці… Слава Вам і Слава Україні!“, – завершив Хасан Гарунович.

З місця події, журналіст Роман Варшанідзе
оператор/монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0