27 СЕСІЯ ТАЇРОВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ VII СКЛИКАННЯ (ПОВНА ВЕРСІЯ)

Кількість переглядів 689

28 березня 2018 року відбулась чергова двадцять сьома сесія Таїровської селищної ради VII скликання. На порядок денний винесено 47 питань, які були проголосовані депутатами. Пропонуємо повну версію засідання.

Порядок денний двадцять сьомої сесії

  1. Про звіт Таїровського селищного голови за 2017 рік про свою роботу, про діяльність виконавчих органів ради, в тому числі  про здійснення державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності.
  2. Про звіт Таїровської селищної ради про виконання селищного бюджету за 2017 рік.
  3. Про затвердження структури та чисельності  на 2018 рік.
  4. Про умови оплати праці Таїровського селищного голови та заступників селищного голови.
  5. Про затвердження Таїровському дошкільному навчальному закладу «Журавлик» графіку роботи та вартості харчування однієї дитини в день.
  6. Про виконання плану роботи Таїровської селищної ради та виконавчого комітету за 2017рік, в тому числі плану діяльності селищної ради з підготовки  регуляторних  актів та затвердження плану роботи Таїровської селищної  ради  та  виконавчого комітету селищної ради  на 2018  рік.
  7. Про внесення змін до рішення Таїровської селищної ради № 313-УІІІ від 12 серпня 2016 року «Про створення тендерного комітету Таїровської селищної ради Овідіопольського району, Одеської області».
  8. Про внесення змін до рішення 2 сесії Таїровської селищної ради № 8-УІІ від13 листопада 2015 року «Про утворення виконавчого комітету Таїровської селищної ради сьомого скликання».
  9. Про надання дозволу Релігійній організації Православний прихід Свято-Покровська Церква смт. Таїрове на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки площею 1,00 га, розташованої за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Таїрове, вул. 40-річчя Перемоги, 22/ц.
  10. Про надання ПАТ «Одесаобленерго» дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0004 га для будівництва та обслуговування об’єкта енергетичної інфраструктури в оренду строком на 49 років, яка розташована за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, с. Лиманка, вул. Будівельна.
  11. Про відмову ПАТ «Одесаобленерго» в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 0,0004 га для будівництва та обслуговування об’єкта енергетичної інфраструктури в оренду строком на 49 років, яка розташована за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, Таїровська селищна рада, масив 15.
  12. Про найменування деяких вулиць в смт. Таїрове Таїровської селищної ради Овідіопольського району Одеської області.
  13. Про продаж на неконкурентних засадах ТОВ «САЛКОМ ТРЕЙДІНГ» земельної ділянки комунальної власності площею 0,0963 га для розширення винзаводу (вид використання – для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості), на якій розташовано об’єкт нерухомого майна, що перебуває у власності ТОВ «САЛКОМ ТРЕЙДІНГ», розташованої за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Таїрове, вул. 40-річчя Перемоги, 1/1.
  14. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки площею 0,4547 га для будівництва торгівельного центру, за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Таїрове, вул. 40 річчя Перемоги, 1 і внесення змін до договору оренди земельної ділянки укладеного 25.02.2010 року між Таїровською селищною радою і ФОП Конопельською  Оленою Францівною.
  15. Про внесення змін у рішення № 7 – ХХІІІ від 30.01.2002 року 22 сесії ХХІІІ скликання Таїровської селищної ради «Про безкоштовну передачу в приватну власність земельної ділянки, у зв’язку з допущеною технічною помилкою в написані по батькові для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр. Болячевської Ольги Якимівни.
  16. Про внесення зміни до п.1 рішення Таїровської селищної ради № 7 – ХХІІ від 17.04.1997 року 10 сесії ХХІІ скликання «Про безкоштовну передачу громадянам в приватну власність земельних ділянок раніше наданих для ведення садівництва в садовому кооперативі «Виноградар» Таїровської селищної ради».
  17. Про надання згоди гр. Михайлову Михайлу Володимировичу на передачу в суборенду орендованої земельної ділянки площею 0,0250 га для розміщення та обслуговування торгівельного павільйону, розташованої за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, с. Лиманка, ж\м «Чорноморка», вул. Побратимів, 1.
  18. Про відкладення розгляду клопотання Приватного підприємства “Агенство “АСПЕКТ”.
  19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення безоплатно у власність громадянці України Петрової Олександри Зіновіївні земельної ділянки 0,0440 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, розташованої на території Таїровської селищної ради в с. Лиманка, ж\м «Совіньйон», вул. Володимирська, 44 Овідіопольського району, Одеської області, із земель, що перебувають в оренді ЖБК “Марін-Білдер”.
  20. Про відкладення розгляду клопотання Товариства з обмеженою відповідальністю «ВІТАС».
  21. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки, розташованої за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, смт. Таїрове, вул. 40 – річчя Перемоги, 29-а, укладеного між Таїровською селищною радою і фізичною особою-підприємцем Заболотною Валентиною Леонідівною.
  22. Про відмову гр. Бобейко Людмилі Іванівні в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів, орієнтованою площею 0,0100 га по вул. Сьомій, ж/м “Чорноморка”, с. Лиманка, Овідіопольського району Одеської області.
  23. Про відмову гр. Бобейко Віктору Степановичу в наданні дозволу на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів, орієнтованою площею 0,0100 га по вул. Сьомій, ж/м “Чорноморка”, с. Лиманка, Овідіопольського району Одеської області.
  24. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки від 16.10.2007 року, укладеного між Барчук Надією Євгенівною і Таїровською селищною радою, що розташована за адресою:   Одеська область, Овідіопольський район, с. Лиманка, ж\масив «Чорноморка», вул. Парникова, 29\1, діл. № 1.
  25. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки від 16.10.2007 року, укладеного між Барчук Надією Євгенівною і Таїровською селищною радою, що розташована за адресою:   Одеська область, Овідіопольський район, с. Лиманка, ж\масив «Чорноморка», вул. Парникова, 29\1, діл. № 2.
  26. Про надання згоди Барчук Надії Євгенівні на передачу в суборенду орендованої земельної ділянки площею 0,0625 га для ведення індивідуального садівництва, розташованої за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, с. Лиманка, ж\м «Чорноморка», вул. Парникова, 29\1, діл.2.
  27. Про відмову гр. Подольському Володимиру Володимировичу в передачі безоплатно у власність земельної ділянки площею 0,107 га по вул. Парникова, 29\11 ж\масив «Чорноморка» с. Лиманка, Овідіопольського району Одеської області.
  28. Про відмову гр. Ромадінову Ярославу Вільямовичу в передачі безоплатно у власність земельної ділянки площею 0,15 га в смт. Таїрове, Одеська область, Овідіопольський район.
  29. Про відмову гр. Ромадіновій Людмилі Вікторовні в передачі безоплатно у власність земельної ділянки площею 0,15 га в смт. Таїрове, Одеська область, Овідіопольський район.
  30. Про відмову гр. Макаренко Ірині Анатоліївні в передачі у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Лиманка, Овідіопольського району Одеської області.
  31. Про відмову гр. Москаленко Сергію Анатолійовичу в передачі у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Лиманка, ж\м “Червоний хутір”,  Овідіопольського району Одеської області.
  32. Про відмову гр. Москальовій Марині Володимирівні в передачі у власність земельної ділянки орієнтовною площею 0,12 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с. Лиманка, ж\м «Чорноморка», Овідіопольського району Одеської області.
  33. Про відмову гр. Колесник Івану Васильовичу в передачі у власність земельної ділянки земельної ділянки для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с. Лиманка, ж\м “Червоний хутір”,  Овідіопольського району Одеської області.
  34. Про відмову гр. Дзівіцькій Ользі Олександрівні в передачі безоплатно у власність земельної ділянки площею 0,15 га в смт. Таїрове, Овідіопольського району Одеської області.
  35. Про відмову гр. Вішневській Анастасії Олексіївні в передачі безоплатно у власність земельної ділянки площею 0,15 га в смт. Таїрове, Овідіопольського району Одеської області.
  36. Про відмову гр. Бондарець Віталію Олександровичу в передачі безоплатно у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в с. Лиманка, ж/м “Червоний Хутір”, по вул. Першотравнева Овідіопольського району Одеської області.
  37. Про відмову гр. Бригадєву Сергію Михайловичу в передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,10 га в с. Лиманка Овідіопольського району Одеської області.
  38. Про відмову гр. Бузевичу Юрію Сергійовичу в передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,15 га (з орієнтовно указаним місцем розташування у заяві громадянина) в с. Лиманка Овідіопольського району Одеської області.
  39. Про відмову гр. Вішневському Олексію Леонідовичу в передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,08 га (з орієнтовно указаним місцем розташування у заяві громадянина) в с. Лиманка Овідіопольського району Одеської області.
  40. Про передачу гр. гр. Пасічник Сергію Васильовичу та Пасічник Ірині Миколаївні, Пасічник Антону Сергійовичу безоплатно у спільну часткову власність квартири № 8 в багатоквартирному житловому будинку № 3 в с. Лиманка, ж\м «Дружний», вул. Жемчужна, Овідіопольського району Одеської області, що перебуває у їх користуванні на умовах найму житлового приміщення.
  41. Про передачу гр. гр. Астапцеву Сергію Михайловичу та Астапцеву Олександру Сергіійовичу, Астапцеву Володимиру Сергійовичу безоплатно у спільну часткову власність квартири № 316 в багатоквартирному житловому будинку № 1 в смт. Таїрове, вул. Приміська, Овідіопольського району Одеської області, що перебуває у їх користуванні на умовах найму житлового приміщення.
  42. Про передачу гр. Крилову Ігорю Гарійовичу безоплатно у власність квартиру № 295 в багатоквартирному житловому будинку № 1 в смт. Таїрове, вул. Приміська, Овідіопольського району Одеської області, що перебуває у його користуванні на умовах найму житлового приміщення.
  43. Про розгляд заяв громадян щодо безоплатної передачі їм у власність земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд (присадибних ділянок),для ведення садівництва, дачного та гаражного будівництва, для ведення особистого селянського господарства.
  44. Про розгляд заяв громадян, які є учасниками антитерористичної операції щодо безоплатної передачі у власність земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд (присадибних ділянок), для ведення садівництва, дачного та гаражного будівництва та для ведення особистого селянського господарства.
  45. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки від 19.08.2009 року, укладеного між Марціх Федіром Даниловиче і Таїровською селищною радою, що розташована за адресою: Одеська область, Овідіопольський район, с. Лиманка, ж\масив «Червоний хутір», вул. Лабораторна, 28 “т”.
  46. Про відмову гр. гр. Тараненко Юрію Івановичу та Тараненко Ірині Василівні у наданні дозволу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва площею 0,0500 га розташованої за адресою: Таїровська селищна рада, вул. Стара Люстдорфська, 10-а, (за межами населених пунктів), Овідіопольського району Одеської області.
  47. Про відмову гр. Аветісян Тетяні Андріївні в передачі безоплатно у власність земельної ділянки орієнтованою площею 0,15 га для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка), що розташована на території Таїровської селищної ради, Овідіопольського району Одеської області.
  48. Різне.

З місця події, журналіст Роман Варшанідзе
оператор/монтаж Андрій Хлопчик

 

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0