«З ПАНСЬКОГО ПЛЕЧА НАТЄ ВАМ КАЛАЧА» – ЧУДОВІ ПОДАРУНКИ ОЛЬГИ ГОНЧАРОВОЇ

Кількість переглядів 409

Після отримання документів про Ольгу Гончарову, яка за короткий термін часу отримала у своє розпорядження десятки земельних ділянок, які розташовані на землях Великодолинської селищної раді, нам почали надавати цікаві документи, як за цими дорученнями Ольга Володимирівна відчужувала це майно.

І ось, нами отриманий новий документ, відповідно до якого Ольга Гончарова взагалі не продала, а ПОДАРУВАЛА ЧУЖУ земельну ділянку.

Мені достовірно відомо, що отримала цю ділянку Марина Дорофтієнко від Ольги Гончарової НАПРЯМУ. Саму «фіктивну» власницю Хруберову Тетяну Василівну ніколи не бачила, ані до угоди, ані після.

А як можна отримати дар, якщо той хто дарує і той хто отримує дар не знають один одного? Абсолютно вірно – тільки якщо той хто дарує «фіктивний» власник, а той хто підписує за нього документ і є кінцевим беніфіціаром цієї земельної ділянки!

  • Скільки ще таких угод? Напевно дуже багато.
  • Та чи тільки Ольга Гончарова так розпоряджається ділянками? Ні. Є факти і других «власників» десятків ділянок. Навіть серед діючих депутатів.

Але про це трохи пізніше.

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “«З ПАНСЬКОГО ПЛЕЧА НАТЄ ВАМ КАЛАЧА» – ЧУДОВІ ПОДАРУНКИ ОЛЬГИ ГОНЧАРОВОЇ

  1. Несколько лет назад по Большой Долине на автомобиле Дача ездил некий Максим Гончаренко и предлогал купить участок в за 1,5 – 3 тысячи долларов. Он хвалился тем, что у него в сельсовете работает брат тоже по фамилии Гончаренко и что он хорошо знаком с Владимиром Грабом. Я не знаю, кто повелся на его предложение, но такой факт присутствовал. Сейчачас этот молодой человек почему-то отсутствует в поле зрения.

Comments are closed.