ТРОХИ З ГУМОРОМ ПРО ФЕЙК, ЯКИЙ ПРОДОВЖУЄ РОЗПОВСЮДЖУВАТИ ГОЛОВНИЙ РЕДАКТОР ВІТАЛІЙ ДОБРОВОЛЬСЬКИЙ

Кількість переглядів 383

Головний редактор газети «Наддністрянська правда» Віталій Добровольський обурився на нас, тобто на Романа Варшанідзе і Андрія Хлопчика. Він вважає, що ми його переслідуємо і просить захисту у Національної асоціації українських медіа (НАУМ). Але вважає так в своїх думках, в голос він про це не говорить.

В свою чергу голова правління НАУМ Тетяна Котюжинська, звернулась до Комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформаційної політики з листом, де вона виклала своє невдоволення з цього приводу. Саме її лист і став причиною цієї статті.

Тетяна Котюжинська вважає, що ми переслідуємо Віталія Яковича за його публікацію, яка розміщена була в розділі «ВІТАННЯ» , де з незрозумілих причин газета надає юридичну оцінку діям правоохоронним органам Овідіопольського відділу поліції, вважаючи, що це “оголошення від суб’єкта власних повноважень”.

Наші два матеріали про це, можете прочитати тут:

Після такого розголосу я, як журналіст, остаточно впевнений, що розміщення цього короткого повідомлення мало приховану мету – нав’язати громаді думку про незаконні дії правоохоронних органів, щоб відволікти від реальних подій.

Адже ніхто до цього ніколи не піддав сумніву жодної статті газети і все надруковане там завжди сприймалось, як істина. І тому, всі вважали, що самому повідомленню ніхто не приділить уваги, громада прочитає і повірить «на слово» авторитетному виданню, авторитет якого базується лише на монопольному положенню на ринку преси Овідіопольського району з часів комунізму.

А тут розголос, та ще й з проханням прокоментувати.

Ми розуміємо, що викликаємо когнітивний дисонанс у тих, хто звик працювати за старими правилами, хто не звик писати прямо, а звик завжди «озиратись навколо» себе з думкою «а що ж скаже керівництво».

Свою думку з приводу листа голови правління Національної асоціації українських медіа Тетяни Котюжинської виклав у листі на ім’я голови Національної спілки журналістів України Сергія Томілєнко, саме до якого і надійшов лист з Верховної Ради України.

Дуже сподіваємось, що під час розгляду заяви Національної асоціації українських медіа в Комітеті ВРУ когось з представників Національної спілки журналістів теж викличуть.

Журналісти Роман Варшанідзе, Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “ТРОХИ З ГУМОРОМ ПРО ФЕЙК, ЯКИЙ ПРОДОВЖУЄ РОЗПОВСЮДЖУВАТИ ГОЛОВНИЙ РЕДАКТОР ВІТАЛІЙ ДОБРОВОЛЬСЬКИЙ

  1. Долой Н П она Пенсиона и нафталином попахивает.

Comments are closed.