НАЧАЛЬНИКА ВІДДІЛУ АПАРАТУ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ РДА ПРИТЯГНУТО ДО ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ

Кількість переглядів 434

За несвоєчасне повідомлення про суттєві майнові зміни у майновому стані, начальника відділу ведення державного реєстру виборців апарату Овідіопольської районної державної адміністрації Ігоря Вікторовича Найдьонова притягнуто до відповідальності за вчинення адміністративного правопорушення, яке пов’язане з корупцією.

Про це йдеться в постанові Приморського районного суду міста Одеси від 16 квітня 2018 року по справі №522/5735/18.

На даний час Ігор Найдьонов відкомандирований з Овідіопольської РДА до Овідіопольського районного комісаріату.

Судом встановлено, що 10.10.2017 року Найдьоновим І.В. був реалізований автомобіль «NISSAN X- TRAIL», 2003 року випуску за 260’000 ( двісті шістдесят тисяч) гривень, згідно договору №6049/17/003602.

Згідно з ч.2 ст.52 Закону України «Про запобігання корупції» у разі суттєвої зміни у майновому стані суб’єкта декларування, а саме отримання ним доходу який перевищує 50 прожиткових мінімумів (станом на 01.01.2017 року ця сума становить 80’000 гр.), такий суб’єкт повинен був у десятиденний строк з моменту отримання цього доходу письмово повідомити про це Національне агентство із запобігання корупції. Найдьонов І.В. не виконав вимоги цієї норми законодавства.

Цими діями Ігор Вікторович скоїв адміністративне правопорушення, яке передбачене ч.2 ст.172-6 КУпАП, за кваліфікуючими ознаками несвоєчасне повідомлення про суттєві майнові зміни у майновому стані.

У судовому засіданні Найдьонов І.В. свою провину визнав, суду пояснив, що умислу не неподання відповідної декларації в нього не було, у вчиненому розкаюється.

Враховуючи обставини справи, з метою виправлення та виховання особи, яка вчинила правопорушення, у дусі додержання законів України, а також запобігання вчиненню нових правопорушень з боку Найдьонова І.В. суддя Попревич В.М. вважав за достатнє застосування стягнення у вигляді штрафу у розмірі 1’700 гривень.

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

5 thoughts on “НАЧАЛЬНИКА ВІДДІЛУ АПАРАТУ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ РДА ПРИТЯГНУТО ДО ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ

  1. Вот уж нашли злодея?в администрации Овидиополя не стесняясь воруют и отмывают государственные деньги.взяточники в каждом кабинете.кого-то осудили?

  2. Как там Маломуж,Горячих,Григораш?Что о них ничего не пишите?Как можно таким работать в администрации?

  3. Цирк на дроті, Маломуж взяла кучу грошей і нормально, працює далі, прид*ркуватий Проскуровський беручи хабарі і далі корчить із себе патріота-йди до армії хабарник.

  4. Нет Ребята только вили Они понимают Лярвы.

  5. NISSAN X- TRAIL 2003 года за 260 штук продал!!! а вот PORSCHE CAYENNE 2008 года у Константина Томиловского в декларации за 2017 год стоит 90 штук гривасов, при средней цене 500 тысяч по Украине. Съэкономила его женушка Карина при оформлении на налогах? Патриотично!!!

Comments are closed.