НА ЧЕМПІОНАТІ СВІТИ З КУЛЬОВОЇ СТРІЛЬБИ СПОРТСМЕНИ З ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ ЗДОБУЛИ ДВІ БРОНЗИ

Кількість переглядів 288

04 травня 2018 року у Південній Кореї розпочався чемпіонат світу з кульової стрільби серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату. Стрільці Андрій Дорошенко та Ірина Щетник з Одеської області протягом першого дня змагань здобули бронзові медалі.

Чемпіонат Світи проходить у місті Чхонджу (Південна Корея). Українська команда у складі 12 спортсменів змагається за найвищі нагороди з 230 найсильнішими спортсменами з 46 країн світу. Чемпіонат триватиме до 12 травня.

?Наші спортсмени вдало стартували на чемпіонаті світу. Ірина Щетник посіла третє місце зі світовим юніорським рекордом кваліфікації – 624,1 очок. Водночас у вправі R-1 (стрільба з пневматичної гвинтівки на відстані 10 м) трійку лідерів замкнув Андрій Дорошенко. Окрім бронзових медалей, спортсмени вибороли право на участь у Паралімпійських іграх 2020 року в Токіо?, — проінформувала начальник управління фізичної культури і спорту Одеської обласної державної адміністрації Валентина Кольчак.

Зазначимо, до складу збірної команди України увійшли 6 спортсменів Одеської області: Василь Ковальчук, Ольга Ковальчук, Андрій Дорошенко, Юрій Матафонов, Юрій Стоєв та Ірина Щетник — наймолодша спортсменка.

Чемпіонат триватиме до 12 травня.

За матеріалами: Одеська ОДА

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0