ЯК ДОСТУКАТИСЬ ДО НАРДЕПА ГУЛЯЄВА?

Кількість переглядів 472

З вересня 2017 року, мешканка селища Великодолинське Наталія Матюшонок не може потрапити на прийом до Народного депутата Василя Гуляєва. В січні місяці ми вже допомагали Наталії записатись на прийом. Було дуже багато «критики» про те, що ми упереджено відносимося до цього питання, що наговорюємо, що все це брехня.

І ось травні 2018 року Наталія Матюшонок знову зателефонувала до нас і повідомила, що потрапити на прийом к депутату так і не вдалось. На її звернення та прохання про прийом, надійшов лист від Нардепа, де повідомлялось, що її питання буде обов’язково розглянуто. Але питання так і не вирішено.

04 травня ми разом з Наталією Матюшонок та ще одним мешканцем Великодолинського прибули до міста Чорноморськ в офіс по вул. Паркова,48, куди Василій Олександрович всіх запрошує з трибуни Чорноморської міської ради.

Самого Нардепа на місці не оказалось. Але Наталія не беспроблемно, але все таки записалась на особистий прийом і наразі чекає ще одного запрошення.

Але не все так гладко було в офісі Гуляєва В.О. Присутність камери журналістів дуже дратувала працівників офісу. Подробиці дивиться в сюжеті.

З офісу Народного депутата Василя Гуляєва
журналіст Роман Варшанідзе
оператор/монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0