В ТАЇРОВСЬКОЇ ОТГ ЗНОВУ БУДУТЬ ВИБОРИ

Кількість переглядів 385

Таїровська селищна виборча комісія Овідіопольського району Одеської області на своєму засіданні 10 травня 2018 року призначила повторні вибори Таїроського селищного голови на неділю, 15 липня 2018 року. За цю постанову проголосували всі присутні на засіданні члени виборчої комісії, окрім Гончаренко і Амабрнікової, які проголосували проти.

Ось так, громада обрала собі голову, його визнано переможцем, про це навіть офіційно було повідомлено через пресу, але він не до вподоби ?президентської вертикалі?, тому будуть повторні вибори.

Також на цьому засіданні в трете було скликано першу сесію Таїровської селищної ради Таїровської ОТГ. Засідання повинно відбутись 12 травня 2018 року в приміщенні Таїровської СВК за адресом: Одеська обл., с. Лиманка, ділянка 10 будинок 39/1 о 14:00.

Нагадаю, що 01 та 20 березня перша сесія Таїровської селищної ради не відбулась у зв’язку з відсутністю кворуму. На засідання з’являлись 12 із 20 зареєстрованих депутатів. Для проведення засідання необхідний кворум у кількості 14 депутатів.

Чи буде кворум цього разу? Може під конвоєм будуть доставляти депутатів?

До речі, в кінці засідання слідчі Овідіопольської поліції попросили залишитися членів комісії для проведення слідчих дій у кримінальній провадженні. Журналістам не дали можливості відзняти цю цікаву подію – допит членів комісії. Сподіваємося, що дуже скоро будемо спостерігати за цим процесом в суді…

З місця події, журналіст Роман Варшанідзе
оператор/монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “В ТАЇРОВСЬКОЇ ОТГ ЗНОВУ БУДУТЬ ВИБОРИ

  1. Хватит этого цирка уже…………..Даёшь Тимура на трон…………..

Comments are closed.