ДО БУРАВЛЬОВА НЕ ЙДУТЬ ДЕПУТАТИ. СЕСІЯ НОВООБРАНОЇ РАДИ ТАЇРОВСЬКОЇ ОТГ ЗНОВУ НЕ ЗІБРАЛА КВОРУМУ.

Кількість переглядів 365

На 12 травня 2018 року в третій раз була запланована перша сесія новообраної ради Таїровської об’єднаної територіальної громади, вибори в яку пройшли ще 24 грудня 2017 року.

Перші дві спроби були невдалими, 01 та 20 березня голова Таїровської виборчої комісії вже намагався зібрати таку сесію, однак більше 12 депутатів на неї не збиралося.

Перед засіданням, ми запитали думку новообраних депутатів про перспективи збору необхідних для кворуму 14 депутатів, які запевнили нас у позитивному настрою.

Однак, як з’ясувалося пізніше і на цей раз прийшли всі ті ж 12 депутатів з 20 зареєстрованих. Депутати: Цандр, Мораттес, Предан, Токаренко, Рудов, Завада, Кривий і Беженар продовжують ігнорувати сесію, тим самим висловлюючи протест проти відмови зареєструвати переможця на посаду голови Тимура Хасаєва.

На цей раз новообраний депутат Данило Тополницький передав звернення від імені 12 присутніх депутатів, мета якого вжити заходів до депутатів ігнорують засідання і навіть просив призначити перевибори по цих ділянках.

Олег Буравльов пообіцяв опублікувати їх звернення в пресі, а юрист виборчої комісії роз’яснив, що призначення виборів неможливо, а також розповів про ті заходи, які Таїровське комісія вже вживає в тупикової ситуації.

Також Данило Топольницький поцікавився чому на сайті ЦВК зазначено, що діючий голова Хасан Хасан вказаний таким, хто втратив свої повноваження. Юрист Іщенко пояснив йому поняття безперервності влади і що не всьому треба вірити, що пишеться на сайті ЦВК.

Олегу Буравльову нічого не залишалося робити, як закрити цю, так і не розпочату сесію. Загалом, перспектив початку роботи новообраної ради Таїровської об’єднаної громади поки замало, а в зв’язку з призначенням перевиборів на 15 липня 2018 року голови громади, думаю до цього часу збиратися їм взагалі не варто.

З місця подій, журналіст Роман Варшанідзе
оператор / монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0