РІЧКУ БАРАБОЙ ОТРУЮЮТЬ НЕЧИСТОТАМИ

Кількість переглядів 443

В річці Барабой (в межах села Дальник, Овідіопольському району) виявлено мертву рибу та відчутно неприємний запах.

Про це було повідомлено Овідіопольську РДА. На місця події двічі виїжджала робоча група для виявлення причин забруднення вічки та моніторингу ситуації.

До складу робочої групи включено першого заступника голови Овідіопольської РДА Ігоря Ільченко, завідувача сектору з питань надзвичайних ситуацій, оборонної роботи та цивільного захисту Овідіопольської РДА Володимир Шеремета, представник Овідіопольського районного сектору ГУ ДСНС України в Одеській області, представники управління Держспоживслужби в Овідіопольському районі, представники Дальницької ОТГ.

15 травня 2018 року спеціалісти Одеського філіалу державного науково-дослідного інституту лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи відібрали проби води з метою встановлення причини її забруднення, оскільки ситуація погіршується.

Прийнято рішення провести обстеження берегової лінії річки для виявлення можливого незаконного скиду нечистот у воду. Також сільським селищним радам району доручено провести відповідні роботи у межах своїх територій.

Звертаємось до мешканців, якщо кому-то відомі про факти незаконного скиду нечистот у воду прохання звертатись до редакції за телефонами:

  • 050-395-0003
  • 068-895-9856

Або пишіть на електронну адресу:

Анонімність гарантуємо.

За матеріалами: Овідіопольська РДА

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0