В ОВІДІОПОЛІ ТРИ ОБ’ЄКТА НЕРУХОМОСТІ БУДУТЬ ВИКУПЛЕНІ ТА ЗНЕСЕНІ З МОТИВІВ СУСПІЛЬНОЇ НЕОБХІДНОСТІ

Кількість переглядів 461

У зв’язку з будівництвом в смт Овідіополь дошкільного навчального закладу №1 «Ромашка», три об’єкта нерухомості селища Овідіополь будуть викуплені у їх власників та знесені. Таки вимоги державних будівельних норм.

Це об’єкти нерухомості:

  • аптека (адреса вул. Т.Шевченка,234), площею 75,9 кв.м. – власник громадянин Індії Гоел Анудж;
  • однокімнатна квартира (адреса вул. Т.Шевченка,234-б), площею 42,8 кв.м. – власники Шуплецова Ніна Олександрівна та Шуплецов Дмитро Володимирович;
  • двокімнатна квартира (адреса вул. Т.Шевченка,234 кв.1), площею 60,8 кв.м. – власник Руда Галина Анатоліївна.

Рішенням заплановані витрати на викуп цих об’єктів до 1 млн. 800 тис.грн. Власникам буде запропоновано надати згоду на викуп, або відмову. У разі відмови питання буде вирішено через суд на підставі норм закону України «Про відчуження земельних ділянок, інших об’єктів нерухомого майна, що на них розміщені, які перебувають у приватній власності, для суспільних потреб чи з мотивів суспільної необхідності».

Проект рішення стоїть шостим питанням порядку денного на найближчої сесії Овідіопольської селищної ради, яка відбудеться 22 травня 2018 року о 10 години в селищному будинку культури.

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “В ОВІДІОПОЛІ ТРИ ОБ’ЄКТА НЕРУХОМОСТІ БУДУТЬ ВИКУПЛЕНІ ТА ЗНЕСЕНІ З МОТИВІВ СУСПІЛЬНОЇ НЕОБХІДНОСТІ

  1. Тільки в нащій країні таке можливе, спочатку дати дозвіл на “будівництво” аптеки, зробили ремонт відкрилися і тут на тобі. Тут два варіанти:
    1. Відмиют бабло
    2. Ті хто видаав дозвіл на її відкриття ДИБ*ЛИ!

Comments are closed.