ПРОСВІТНИЦЬКИЙ ЗАХІД ДЛЯ ВНУТРІШНЬО-ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

Кількість переглядів 490

Сьогодні в присутності голови райдержадміністрації Володимира Левчука, заступника голови райдержадміністрації Олександра Ворохаєва, заступника начальника управління соціального захисту населення райдержадміністрації Лариси Ткач, начальника відділу Овідіопольського бюро правової допомоги Чебаненко Наталії, головного спеціаліста Овідіопольського бюро правової допомоги Варшанідзе Мурада, за ініціативи громадської організації «Десяте Квітня» та менеджера благодійного фонду «Карітас Одеса УККЦ» Євгена Шляхтіна відбулася зустріч для внутрішньо переміщених осіб.

Юрист ГО «Десяте Квітня» Микола Белан ознайомив учасників зі змінами в законодавстві, що стосуються переселенців, а саме:

  • інформація щодо захисту прав ВПО: в яких випадках переселенці звільняються від сплати судових витрат;
  • в яких випадках один з батьків може самостійно вирішувати питання тимчасового виїзду дитини за межі України з метою лікування, навчання за кордоном, відпочинку;
  • як захистити своє право на пенсію незалежно від наявності або відсутності довідки переселенця;
  • забезпечення права на житло, тимчасове житло.

Євген Шляхтін познайомив присутніх з проектом «ТЕМП», який дає можливість працевлаштуватись, розпочати власний бізнес (фінансові гранти 30 000 гривень кожний); розширити свій бізнес (фінансові гранти 80 000 гривень кожний).

Артеменко Андрій, співробітник ГО «Десяте Квітня» надав жінкам гуманітарну допомогу.

Зустріч була цікавою та пізнавальною, пройшла в форматі діалогу. Учасники мали змогу проконсультуватися та отримали вичерпні відповіді.

За матеріалами: Овідіопольська РДА

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

14 thoughts on “ПРОСВІТНИЦЬКИЙ ЗАХІД ДЛЯ ВНУТРІШНЬО-ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ

    1. вот реально обиженные в сраку колбасники. жрите колбасу и оставте всех в покое. свои же дети растут…

      1. а кто: ВОР,АФЕРІСТ и БбРЕХУН???????????????????

  1. внатуре а шо здесь Каринка робе???

  2. По вашему ВОРа,АФЕРІСТА и БбРЕХУНА треба понять и простить.Хай вчать наших дітей красти,брехати ?

    1. Воровка, аферистка и брехуха. Смотри за своим мужем….. Мало он тра..лся с чужими женами? Смотри за своей семьей. Тебе не стыдно ну серьезно?

  3. Мало ли что когда-то;где-то он сделал?Мне кажется все мы люди,нам свойственно ошибаться и иногда совершать нелепые поступки,о которых мы потом сожалеем.
    Вполне реально что парень исправился!
    И да,он ведет себя прилично,недавно придержал дверь,пожелал хорошего дня(при этом не зная меня)

    1. Уважаемая Юля Б., хочу Вас заверить, что Мурад не делал того, что пишут. Просто фамилия Варшанидзе многих раздражает из-за меня, вот и пытаются написать ерунду. Ведь в открытую никто и ничего не говорит – потому что сказать нечего. А тут пытаются испортить мнение, путем внесения в ленту комментариев всякой ерунды. Пусть пишут. Главное, что читают!!!

  4. Роман,скажіть будь ласка,ваш син Мурад
    вкрав (угнав) авто Мазда 626 ,а потім розбив його?

    1. Пояснить цій полоумній, що ми це вже чули і нікого цей тріоп не цікавить. Мурад гарний хлопець та зразковий працівник в бюро. Його пояснення та допомога дуже корисні. Після його прийму я пішла з гарним настроем. Мурад кращій працівник, це я заявляю авторитетно!

  5. ЦЯ КАРМА МАБУТЬ ДУЖЕ ГАРНА ШЛЬОНДРА РАЗ ТАК СЦИКОЧИТЬ ТУТ, УЯВЛЯЮ ЯК У НЕЇ МОКРІЄ ЇЇ ШМОНЬКА ВІД МУРАДА. МУРАД НЕ ПІДДАВАЙСЯ НА ТАКИХ

Comments are closed.