У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ З’ЯВЛЯТЬСЯ СУЧАСНІ ПРИРОДНИЧО-МАТЕМАТИЧНІ КАБІНЕТИ

Кількість переглядів 322

В Одеській області створюють нові умови для поглибленого вивчення природничо-математичних дисциплін. Очікується, що до кінця року в профільних закладах освіти обладнають кабінети-лабораторії за сучасними стандартами.

Відповідне доручення надав голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов. Про це стало відомо 29 травня під час апаратної наради.

?Це новий фундамент для отримання якісної освіти. Під час «Арсеналу ідей для Нової української школи» ми побачили, як можуть виглядати спеціальні класи. Саме тому я прошу відповідально поставитися до закупівель. Нове обладнання має відповідати всім критеріям?, — відзначив голова Одеської обласної державної адміністрації Максим Степанов.

За інформацією департаменту освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації, на оформлення спеціальних класів вже передбачено 33 мільйони гривень.

Нагадаємо, 21 травня за ініціативи голови Одеської обласної державної адміністрації Максима Степанова та за підтримки Міністерства освіти і науки України та Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України в Одеській області представили «Арсенал ідей для Нової української школи». На тисячі квадратних метрів було розташовано новітнє інтерактивне та мультимедійне обладнання, сучасні учнівські меблі та оновлені кабінети природничо-математичних предметів.

Джерело: Одеська ОДА

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “У ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ З’ЯВЛЯТЬСЯ СУЧАСНІ ПРИРОДНИЧО-МАТЕМАТИЧНІ КАБІНЕТИ

  1. А в баре Дидя продают спиртное напитки всем подряд. И детям продают. Куда смотрит наша полиция?

    1. Вы это видели лично ? и не вызвали полицию ???
      Аноним – соучасник !…

Comments are closed.