РОБОЧИЙ ВІЗИТ ПРЕЗИДЕНТА В ОДЕСУ. ДОПОВНЕНО

Кількість переглядів 391

01 червня 2018 року Президент України Петро Порошенко відвідає з робочим візитом Одесу.

В рамках робочої поїздки Петро Олексійович відвідає центр новоствореної територіальної громади селище Авангард Овідіопольського району.

По інформації зі ЗМІ, графіку робочого візиту в Одеську область президента України Петра Порошенка наступний:

  • Першим пунктом призначення гаранта Конституції буде село Визирка Лиманського району. Там Порошенко ознайомиться з ходом реалізації інвестиційного проекту ВАТ MV Cargo і запуском першого пускового комплексу.
  • Після цього президент відправиться на церемонію підписання меморандуму між компаніями «Дельта Вілмар» і Адміністрацією морських портів України.
  • Далі Петро Порошенко побуває на дорозі «Одеса-Рені» поруч з селом Паланка Республіки Молдова, де відбудеться відкриття мостового переходу.
  • Потім президент поїде в смт Авангард Овідіопольського району. Там він побуває в рамках святкування Дня захисту дітей. В ході святкування відбудеться вручення сертифікатів на земельні ділянки для воїнів АТО. Крім того, Порошенко планує поспілкуватися з місцевим населенням.
  • Останньою крапкою в маршруті президента стане відкриття музичного фестивалю Odessa Classics в Одеському національному академічному театрі опери та балету в 19 годин.

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0