У НЕДІЛЮ В СМТ ТАЇРОВО ПРОЙДУТЬ ФУТБОЛЬНІ МАТЧІ ЧЕМПІОНАТУ ІМ. В.І. ДУКОВА

Кількість переглядів 320

03 червня 2018 року в смт Таїрово на стадіоні «Центральний» з 10 години 30 хвилин будуть проходити заключні ігри Таїровського чемпіонату ім. В.І. Дукова.

Футбольний клуб «Таїрово» запрошує усіх бажаючих на урочисту частину, яка розпочнеться з 13 години.

Нагороджувати юних футболістів будуть шановні спортсмени та Таїровський селищний голова Хасан Хасаєв.

З розкладом матчів можливо ознайомитись на офіційному сайті ФК «Таїрово».

Віктор Іванович Дуков, колишній голова Овідіопольської районної адміністрації, якій помер 02 червня 2000 року під час матчу ветеранського Кубка світу, що проходив у місті Фогтланд (район у Німеччині, у землі Саксонія), через серцеву недостатність. Похований в Овідіополі на Покровській горі.

Ім’я Віктора Дукова носять стадіон «Дністер», сучасний Палац спорту в Овідіополі і вулиця, на якій жив Віктор Іванович (в минулому – вулиця Середня) З 2000 року в пам’ять про Дукова щорічно проводиться першість Одеської області з міні-футболу серед ветеранів старше 35 років, першим переможцем якого став овідіопольський «Дністер».

На другому поверсі Палацу спорту в Овідіополі знаходиться музей Віктора Дукова. З 2007 року в пам’ять про Дукова в Овідіополі щорічно проводиться чемпіонат України з міні-футболу серед ветеранів старше 50 років, першим переможцем якого стала овідіопольська команда «Овідій».

За матеріалами: ФК «Таїрово»

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0