ПЕТИЦІЯ ДО КОНГРЕСУ США ПРО ВИЗНАННЯ ПРЕЗИДЕНТА РФ ПУТІНА В.В. ВІЙСЬКОВИМ ЗЛОЧИНЦЕМ

Кількість переглядів 437

Друзі!

Я сьогодні з-робила те, що не зробив жоден політик в Україні за 4 роки війни. Я написала Петицію в Конгрес США про визнання Президента Російської Федерації Володимира Путіна воєнним злочинцем. Нам з вами потрібно за 30 днів набрати 100’000 підписів.

Посилання на Петицію є нижче. Якщо ви вважаєте, що Путін – дійсно злочинець- підписуйте на замислюючись.

В Петиції має бути не більш, ніж 800 символів, тому там текст зведено до сухого залишку. Але є посилання на англомовний текст на моєї сторінці.

Посилання на Петицію під текстом.

А зараз- повний текст Петиції українською мовою:

Мене звуть Єлизавета Богуцька.

Звертаюся до всього прогресивного людства визнати Президента Російської Федерації Путіна В.В. військовим злочинцем і судити його Міжнародним військовим трибуналом за злочини проти Миру, військову агресію проти України та Сирії, злочини проти людяності, знищення та поневолення цивільного населення.

Війни в Чечні, в Грузії, в Сирії, в Україні… Хто наступний?

ЧЕЧНЯ.

У 1999 році в результаті розв’язаної війни в Чечні Путін прийшов до безмежної влади в Росії. За час війни загинуло біля 250’000 людей.

ГРУЗІЯ.

У 2008 році без оголошення війни Росія розв’язала військову агресію в Грузії, в результаті чого частина грузинських територій (Абхазія і Південна Осетія) до сих пір нею окуповані і є невизнаними республіками в світі. За 5 днів війні загинули 2’000 людей.

СИРІЯ.

Страшні кадри військової хроніки з Сирії вражають уяву. Бомбардування населених пунктів, хімічні атаки, винищування сотень тисяч людей. Війна в Сирії стала апогеєм цинізму Президента Російської Федерації щодо Людства. Про Сирію Путін сказав так:

?Ми проводимо масштабні військові навчання, які не пов’язані з серйозним навантаженням на бюджет. Кращого навчання важко собі уявити?.

Результатом «кращого навчання» стали десятки тисяч похованих заживо під завалами, вбитих і назавжди покалічених. Мільйони людей стали біженцями. Знищені пам’ятники історії і архітектури. Вирізані цілі культурні пласти. Біля 500 тисяч загинуло. Частина з них – від хімічних атак.

УКРАЇНА.

У 2014 році почалася окупація українських територій. У березні 2014 року Росія провела незаконний референдум в Криму і анексувала українську територію. Зараз Росія продовжує, незважаючи на рішення Гаазького суду проводити расову дискримінацію в Криму і нахабно зневажати права корінного населення Криму – кримських татар, надаючи на них моральний і фізичний тиск. Обшуки, арешти, утримання в ізоляторах і в’язницях людей, незгодних з путінським режимом стали звичайним явищем в Криму.

У квітні 14 року Російська Федерація під управлінням головнокомандуючого Володимира Путіна розв’язала військову агресію на Сході України, в результаті чого частина територій, контрольовані російськими спецслужбами проголосили себе незалежними республіками. Ні анексований Крим, ні ДНР і ЛНР не визнається світовою спільнотою як неукраїнські території.

В результаті військових дій Російської Федерації тисячі захисників батьківщини загинули, залишивши дітей без батьків. А матерів без синів. Десятки тисяч отримали поранення і стали інвалідами. Сотні тисяч позбулися даху над головою. Мільйони стали біженцями.

?Їх там немає? – таким меседжем Путін відкидав наявність російських військ у Криму і на Сході України.

?Ми захищаємо права російськомовного населення? – таким був його меседж, коли докази наявності російських військ були зібрані в достатній кількості.

Збитий над територією України Малайзійський боїнг МН-17 – справа рук російських кадрових військових, так само, як і збитий літак президента Польщі Леха Качинського під Смоленськом, що вже визнано слідчою комісією в Нідерландах і в Польщі. Путін не тільки соціально небезпечний в масштабному розумінні для світу. Він впевнено і технічно тримає світ у кривавих руках через вбивства і знущання над знаковими персоналіями.

Борис Березовський, Олександр Литвиненко, Сергій Скрипаль, не кажучи вже про цілий список російських журналістів і правозахисників, які критикували режим Путіна стали його жертвами.

Особливий цинізм виражається в утриманні в російських в’язницях українських громадян, які захищали свою Батьківщину. Режисер Олег Сенцов був засуджений як російський громадянин. Хоча він ніколи не приймав російського громадянства і не відмовлявся від українського. Олег засуджений на 22 роки колонії російським судом.

Олег оголосив голодування, вимагаючи негайного звільнення всіх 54-х політичних в’язнів в Росії. Він продовжує голодувати вже більше 25 днів. Його мета донести світові, що мирні спортивні або будь-які інші заходи в країні тоталітарного режиму є нехтуванням всіх норм моралі. Вчора на підтримку Олега Сенцова і в знак протесту Путіну на повний голод перейшли українські в’язні в Росії: Станіслав Клих, Олександр Шумков, Олександр Кольченко. Від себе доповню, що неправильно не тільки їхати на видовищне масовий захід в Росії, а аморально ще і укладати контракти і торгувати з країною-вбивцею.

Диявол, продаючи ресурси для життя – забирає душу.

Закликаю всю світову громадськість підписатися під петицією до Конгресу США про визнання Володимира Путіна, Президента Російської Федерації військовим злочинцем №1 і про початок процесу Військового Трибуналу в Гаазі.

Посилання на петицію для підписання:

Recognize the President of the Russian Federation – Putin V.V. as a war criminal
Created by E.B. on June 10, 2018

Ліза Богутська

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

4 thoughts on “ПЕТИЦІЯ ДО КОНГРЕСУ США ПРО ВИЗНАННЯ ПРЕЗИДЕНТА РФ ПУТІНА В.В. ВІЙСЬКОВИМ ЗЛОЧИНЦЕМ

  1. Я признаю президента РФ Путіна В.В. військовим злочинценцем ,який розпочав гібридну війну проти Украіни.

  2. Я признаю президента РФ Путiна В.В.вiйськовим злочин, який розпочав гiбридну вiйну проти Украiни.

  3. Лиза! Ты полная дура! Разуй глаза одень кружевные трусики и посмотри платежку за ком услуги!
    Бревно из глаза вынь!

Comments are closed.