ВБИВСТВО ФУТБОЛІСТА «ЛІДЕРА» – НОВІ ПОДРОБИЦІ, СВІДЧЕННЯ УЧАСНИКА ПОДІЇ

Кількість переглядів 500

10 червня 2018 року в смт Великодолинське, біля жилого комплексу «Маріїнський», після конфлікту, який виник між Юрієм Змірлі та двома футболістами чорноморської команди «Лідер», від ножового поранення у серце загинув Віктор Шинкарук, а Вадим Шевцов з двома ножовими пораненнями знаходиться у лікарні.

Обидві сторони конфлікту звинувачують одне одну у нападі.

Версію футболістів розповіла дружина Вадима Шевцова Оксана. Зі слів Оксани, її муж заступився за Віктора, який до цього зробив зауваження Юрію Змірлі «Що ти там робиш», запідозривши того у пограбуванні автомобілю.

Сам Вадим мешкає у Великодолинському, а Віктор мешкав в Чорноморську з сестрою. Тієї ночі Вадим проводжав Віктора додому та намагався викликати таксі.

Сам Юрій Змірлі в перерві судового засідання розповів, що винуватцем конфлікту є Вадим Шевцов, а загиблий Віктор Шинкарук навпаки прохав Вадима не розвивати конфлікт.

Тієї ночі він збирав макулатуру, що є його постійним заняттям, а самі молодяки пристали до нього без всякої причини.

Застосування ножа Юрій Змірлі виправдовує тим, що у процесі бійки він попереджував хлопців про те, що має ножа, якого і застосував після побоювання значної втрати здоров’я.

Слідство більш дотримується версії Юрія Змірлі, повідомляючи, що є двоє свідків, які чули попередження Юрія про те, щоб його залишили у спокою та його попередження, що у нього є ніж.

За клопотанням слідчого, Овідіопольський суд застосував до Юрія Змірлі арешт на 30 днів. Адвокат підозрюваного пояснив, що буде наполягати на перекваліфікації звинувачення на самозахист і взагалі закриття провадження з причини групового нападу, під час якого не існує міри самооборони.

З залу судового засідання, журналісти
Роман Варшанидзе та Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

10 thoughts on “ВБИВСТВО ФУТБОЛІСТА «ЛІДЕРА» – НОВІ ПОДРОБИЦІ, СВІДЧЕННЯ УЧАСНИКА ПОДІЇ

  1. Бомж случайно не из Правого Сектора?

    1. Точно ні,це єліта новососіі рУцького мира

    2. Бомж из прихожан церкви МП. Он там постоянно лбом бился об пол. По этому стал нищебродом.

  2. Роман неужели нельзя проверять орфографию статьи перед ее выпуском? Такое количество ошибок в каждой статье вызывает отвращение! ВЧІТЬ УКРАЇНСЬКУ МОВУ!!!

    1. Вчимо, шановний. Вчимо. Перевіряти орфографія нікому. У нас немає коректора. Якщо бажаєте – ласково просимо.

      1. Да и в речи разговорной ошибки, и в подписях на видео тоже… что на русском, что на украинском. Что ж за журналисты такие? Дело то благое делаете, бесспорно. Но ещё бы орфографию, хоть одного языка подучить)

    2. Да и в речи разговорной ошибки, и в подписях на видео тоже… что на русском, что на украинском. Что ж за журналисты такие? Дело то благое делаете, бесспорно. Но ещё бы орфографию, хоть одного языка подучить)

      1. Виктория, а можно поконкретнее, какие Вы увидели ошибки и где? Укажите мы все исправим. Зачем писать общие фразы?

Comments are closed.