ІГОРЮ ДІЩЕНКО ЗА ЗАГИБЕЛЬ ДВОХ НЕПОВНОЛІТНІХ ПРИЗНАЧИЛИ ПОКАРАННЯ 9 РОКІВ ПОЗБАВЛЕННЯ ВОЛІ ТА ВИПЛАТИТИ МАЙЖЕ 1 МЛН. 300 ТИС.

Кількість переглядів 552

12 червня 2018 року Овідіопольський районний суд Одеської області виніс вирок Ігорю Діщенко за порушення правил безпеки дорожнього руху особою, що спричинило загибель двох неповнолітніх.

Нагадаємо, що Діщенко Ігор Олександрович, 1991 р.н., мешканець села Мар’янівка Овідіопольського району, 09 червня 2017 року, по словам свідків, розпивав спиртні напої зі своїми друзями в «Магазин 24», якій розташований в центрі села Новоградковка по вул. Центральна, 55. Після цього, приблизно о 23:30 Ігор на автомашині ВАЗ-2107 червоного кольору поїхав в сторону села Мар’янівка, де по дорозі скоїв наїзд на підлітків: В’ячеслава Погоролюка, 1998 р.н. і Назара Погоролюка, 2003 р.н. В результаті наїзду В’ячеслав та Назар загинули на місці.

Справа почала розглядатись судом 06 вересня 2017 року. І ось 12 червня винесений вирок. Факт алкогольного сп’яніння фактичними матеріалами справи встановлений не був, то при прийняті рішення суд не враховував цю обставину.

Від останнього слова Ігор Діщенко відмовився.

В результаті суд ухвалив:

Призначити покарання Діщенко І.О. у виді позбавлення волі строком на дев’ять років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк три роки.

Стягнути з Діщенко І.О. на користі загиблих родичів 57’740 грн. матеріальної школи до 1 млн. 200 тис. грн. моральної шкоди.

Стягнути з Діщенко І.О. на користі держави витрати на проведення експертизи у сумі 9’753,30 грн.

Вирок може бути оскаржений в апеляційному порядку впродовж 30 днів з моменту проголошення (до 12.07.2018 року).

З залу судового засідання, журналісти
Роман Варшанідзе та Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

9 thoughts on “ІГОРЮ ДІЩЕНКО ЗА ЗАГИБЕЛЬ ДВОХ НЕПОВНОЛІТНІХ ПРИЗНАЧИЛИ ПОКАРАННЯ 9 РОКІВ ПОЗБАВЛЕННЯ ВОЛІ ТА ВИПЛАТИТИ МАЙЖЕ 1 МЛН. 300 ТИС.

  1. Посидит и выйдет новым человеком.

  2. как только пресса освещает судебный процесс, так и сразу справедливость в судах появляется.

  3. А Гудыме что медаль дадут? Летает себе но новеньком авто и в х…. не дует!

    1. Родственники не педалируют вопрос по Гудыме и вывод тут только один- Гудыма с ними договорился и соответственно ему легче договориться с ментами, прокурорами и судом.

  4. Судей что читать нормально не может, бэ-мэ

  5. Он хоть выйдет через время, а двоих ребят уже не вернёшь никогда..

  6. Мне его жалко. Где ему теперь ему взять лимон гривень

Comments are closed.