ПРОБЛЕМИ ВИРОБНИЧОГО ПІДПРИЄМСТВА ТОВ «АГРО-ДОЛИНА» БУДЕ РОЗГЛЯДАТИ КОМІСІЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ РДА

Кількість переглядів 398

13 червня 2018 року о 12 години, як було заплановано напередодні, місцеві мешканці представники ГО “Рада громадської безпеки” та Одеської “Самооборони” приїхали на зустріч з керівництвом ТОВ «Агро-Долина».

Але керівництво «Агро-Долина» проігнорувало зустріч і вийшли до громади лише о 12.40, замість 12.00, мотивуючі свою поведінку тим, що вони будуть спілкуватись лише с органами влади о 15.00 в будинку Великодолинської селищної ради.

Зрозумівші, що керівництво підприємства вибрало шлях не домовлятися, місцеві мешканці, представники ГО “Рада громадської безпеки” та Одеської “Самооборони” поїхали на прийом до голови Овідіопольської РДА.

В Овідіопольської РДА вдалось потрапити на прийом до першого заступника Ігор Ільченко. По результатам зустрічі:

  • Буде створена комісія при Овідіопольській районній державній адміністрації з метою перевірки та усунення порушень з боку ТОВ “Агро-Долина”
  • До складу комісії будуть включені ініціативна група з мешканців смт Великодолинське, фахівці Держпродспоживслужби в Одеській області, фахівці Державної служби з питань праці в Одеській області, екологи, представники ГО “Рада громадської безпеки» та Одеської «Самооборони».

Запланований строк початку роботи комісії, понеділок 18 червня.

З Овідіопольської РДА журналісти
Роман Варшанідзе та Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0