НА ВИМОГУ ГРОМАДИ ОВІДІОПОЛЬСЬКА РДА СТВОРИЛА КОМІСІЮ З ПРОБЛЕМ ТОВ «АГРО-ДОЛИНА»

Кількість переглядів 536

Після мітингу з перекриттям дороги, після спілкування з першим заступником голови Овідіопольської РДА Ільченко І.О., відповідно до Розпорядження №338/А-2018 від 18.06.2018 року, створена комісія по вирішенню проблемних питань виробництва ТОВ «Агро-Долина» по переробці зернових в гранульовані корма, яке тягне за собою створення надмірного шумового ефекту, а також викиду зернового пилу, який окутав всі прилеглі будинки та городи.

19 червня відбулось засідання цієї комісії до складу якої були включені п’ять представників Овідіопольської РДА, представник Держпродспоживслужби, представник Державної служби з надзвичайних справ, два депутата Великодолинської селищної ради і два представника громадськості. На засідання в якості запрошений були присутні директор, юрист та завідуючий виробництвом ТОВ «Агро-Долина»

На засіданні комісії начальник УЖКХ Овідіопольської РДА Цуркан Б.В. дав загальний опис виниклої проблеми.

Представники громадськості висловили думку щодо необхідності врахування всіх висловлених зауважень при проведенні реконструкції виробництва.

Завідуючий виробництвом ТОВ «Агро-Долина» Костриця О.В. повідомив, що на даний час виробництво призупинено і ведуться роботи з шумоізоляції та встановлення пиловловників. На 19.06.2018 року роботи виконані на 50%.

За підсумками засідання підприємству доручено замовити проведення замірів шуму та якості повітря.

З засідання комісії, журналісти
Роман Варшанідзе та Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

8 thoughts on “НА ВИМОГУ ГРОМАДИ ОВІДІОПОЛЬСЬКА РДА СТВОРИЛА КОМІСІЮ З ПРОБЛЕМ ТОВ «АГРО-ДОЛИНА»

  1. Грущенко сама навела , а сегодня делает вид, что защищает )

  2. Хаха и это все для того, чтобы Агро Долина дала деньги на выборы !

  3. Сладкая парочка твикс Грущенко с Гончаровым. Сами бузу подняли и теперь стараются выкачать с предприятия денег.

  4. Нужно выехать на торговые точки Грущенко и её семейства по Великодолинскому и по немецкой балке, которые она пооформляла на мамашу, на мужа и посмотреть как они платят налоги. Тогда она прикроет свой грязьненький ротик. Всем давно известно, что она ведёт двойную игру. Типа держите вора, а в это время ворует со всех сторон (не платит как следует налоги, ворует и помогает всей поселковой своре воровать с бюджета поселкового, выхватила за бесценок у поселкового имущество, земли набрала на подставных человечков).

  5. не ужели Грущенко и Солодухе все сойдет с рук….., ведь они кинули очень многих и деньжат из бюджета высосали столько же как и Граб с Гончаровым, а Бурдюжа тупая везде ставит ( в отличии от Орловской) свои подписи , и если все вышеперечисленное откупятся, то Бурдюжа получит реальный срок…..

  6. Вижу на фото за столом Орловскую, а где Декретный, куда слинял скинув все вонючки на базарных баб. Или не царское дело в проблемах созданных для людей разбираться. Ведь в Савиньоне нет ни шума ни пили.

  7. декретный Вова уже лыжи намылил за бугор, все сливки собрал, а козлы отпущения остались в поселковом совете.

  8. Турки вдули декретному – ходить не может

Comments are closed.