СТАН ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЖИТЛОМ ДІТЕЙ-СИРІТ В ОВІДІОПОЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ

Кількість переглядів 339

25 червня 2018 року директор Овідіопольського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Ірина Сапсай виступила на апаратній нараді з питанням стану забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування в Овідіопольському районі.

В Овідіопольському районі на пільговій квартирній черзі перебуває 87 осіб та молоді з числа дітей сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування віком з 18 до 35 років”, – розпочала свій виступ Ірина Миколаївна.

До Овідіопольської районної державної адміністрації звернулися 6 осіб, а саме: Головко В.А., Ангурян Р.Г., Сунь С.Г., Кузик О.М., Саранчин В.О., Береговий В.А.

В Овідіопольському районі з 2013 року реалізується програма забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб та молоді з їх числа. У 2018 році на виконання заходів вказаної Програми заплановано 1,5 млн грн, але станом на 25.06.2018р. кошти не виділені.

Разом з тим, другий рік поспіль, на вирішення даних питань виділяється державна субвенція.

21.06.2018 року відбулося засідання робочої групи з питань вивчення стану забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб та молоді з їх числа, на якому було обговорено звернення дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування, осіб та молоді з їх числа щодо забезпечення їх житлом, та вирішено внести вказаних осіб в Програму.

Щодо об’єктів, які були запропоновані для придбання визначено певні вимоги:

  • загальна площа квартири не менше 31,5 кв. м,
  • житлова площа не менше 8,5 кв. м,
  • ціна одного квадратного метру приблизно 10’702 грн.

Наразі пошук об’єктів триває.

За матеріалами: Овідіопольська РДА

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

1 thought on “СТАН ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЖИТЛОМ ДІТЕЙ-СИРІТ В ОВІДІОПОЛЬСЬКОМУ РАЙОНІ

  1. Ох уж и вруны они…… они сирот вообще за людей не считает…говорят за что им все это….мол у их детей нету, а сиротам все на шару ……… если идти жаловаться куда-то, так сказали не лезть ато хана будет…..жить не дадут

Comments are closed.