ГОЛОВА САВЕЛЬЄВА ХИТРІСТЮ “ПРОШТОВХУЄ” ДОЗВІЛ НА РОЗМІЩЕННЯ ТИМЧАСОВОЇ СПОРУДИ

Кількість переглядів 466

27 червня 2018 року на засіданні виконавчого комітету Овідіопольської селищної ради було розглянуто питання надання дозволу на розміщення тимчасової споруди в смт Овідіополь на ринкової площі по вул. Вертилецього для фізичної особи-підприємця Барсегян Вардунаш Карленівни.

Питання не було у порядку денному, але голова Савельєва Л.І. внесла це питання з голосу і за включення проголосувала більшість членів виконкому. Проти проголосував лише я, Роман Варшанідзе, та два члени виконкому утримались Світлана Новікова та Василь Яросвлавцев.

Чому питання не було внесено до порядку денного заздалегідь, мені особисто зрозуміло – будь-яке питання розміщення тимчасової споруди я, як журналіст, розбираю в своїх репортажах і тим самим заздалегідь відбувається оцінка необхідності в розміщенні такого об’єкта на конкретному місці.

проект МАФу

Цього разу, для запобігання зайвого шуму, Лідія Іванівна вирішила піти на хитрість, яка їй допомогла “пропихнуті” це питання. Але, біда полягає в тому, що хитрість допомагає лише один раз, а потім завжди лише заважає – так говорив, у свій час, англійський філософ і письменник Джон Локк. Але, Лідія Савельєва не філософ, тому їй ні до чого думка одного з основних представників англійського просвітництва.

Так ось, коли розгорілись бурні обговорення питання розміщення цієї ТС (дивиться відео з 06’17”), на їх захист стала член виконкому, директор ТОВ «ОВІКОМ» – Людмила Олександрівна Делігіоз. Вона всіх запевняла, що її підприємство, яке володіє ринком у центрі селища, має короткостроковий договір оренди на цю площу і вони не проти розміщення там тимчасової споруди. Також, Людмила Олександрівна запевняла, що ТОВ «ОВІКОМ» сплачує орендну плату за землю у повному обсязі, у тому числі і за цю площу, договір по якої не внесений до публічної кадастрової карти.

схема розміщення МАФу

Але, бухгалтер Овідіопольської селищної ради Людмила Сергіївна Самісько не змогла на 100% підтвердити цю інформацію, сказавши, що треба все перевірити.

Також на захист ФОП Барсегян В.К. стала і голова, яка вважає, що ми “постійно принижуємо наших підприємців”.

Я нагадав, що ще 31.05.2018 року я подав Звернення в якому запропонував навести лад у питанні розміщенні тимчасових споруд в смт Овідіополь з розробленням єдиних правил такого розміщення для всіх. У зв’язку з цим, на засіданні виконкому я запропонував відкласти це питання до прийняття комплексного плану розміщення ТС на сесії Овідіопольської селищної ради.

Але до моєї пропозиції більшість членів виконкому не дослухались і проголосували “ЗА” надання дозволу на розміщення ТС на ринкової площі ФОП Барсігян В.К. Проти проголосував лише я, Роман Варшанідзе, та два члени виконкому утримались Світлана Новікова та Василь Яросвлавцев, за що їм окреме ДЯКУЮ в послідовній позиції наведення порядку у селищі з розміщенням тимчасових споруд.

Цікаве спостереження, член виконкому Делігіоз Л.І. не відвідувала засідання виконавчого комітету вже майже рік, а тут прийшла і навіть почала допомагати “проштовхувати” таке спірне питання. Чому раптом така увага? Сподіваюся скоро дізнаємося про це, адже “все таємне колись стає явним”.

Такий у нас виконком в Овідіопольської селищної раді, голосують за все “аби як” – “моя хата з краю, я нікого не чіпаю”. Ніхто не хоче наведення порядку, напевно, всі “на гачку”.

З кабінету селищного голови
журналіст Роман Варшанідзе
оператор/монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

10 thoughts on “ГОЛОВА САВЕЛЬЄВА ХИТРІСТЮ “ПРОШТОВХУЄ” ДОЗВІЛ НА РОЗМІЩЕННЯ ТИМЧАСОВОЇ СПОРУДИ

  1. Чхати хотели на ваши звернення та статті.Все проплачено.

  2. Жирна підкупна хвойда. Взяла грошики падло!

  3. Усім давно відомі давні та “хороші” стосунки Армена з селищною радою. Цей бандюга завжди біля влади, щоб грабувати. Штовхає будку своєї мами для майбутнього рішення по відібранню ринкової площі. Делегіоз у долі, їй Армен потрібен для допомозі у цієї боротьбі. Депутати повинні відмінити це рішення на сесії.

  4. Гоп-стоп, мы подошли из-за угла… Арменчик решил наложить лапку на земли громады… Пусть лучше расскажет, как его опустил в свое время простой паренек из БД: https://youtu.be/yhnE2DvsOKE

    1. А цей Армен, взагалі законно перебуває на території України? Поліція його кришує? Прикордонна служба перевірте його документи на підробку

  5. Це питання “порішав” Армен Газіян, а порося взяло грощі і тепер радія, що хватить ще на пару мішків комбікорму!

Comments are closed.