“ВИ ПИШЕТЕ СВІЙ «MEIN KAMPF» БОРОТЬБИ З “БАТЬКІВЩІНОЮ” – ТАКИМИ СЛОВАМИ ЗАКІНЧИЛОСЬ ЗАСІДАННЯ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ РВК

Кількість переглядів 496

Ви пишете свій «Mein Kampf» боротьби з “Батьківщиною”. Навіть Янукович відпочиває на фоні того безладу, якій творить Овідіопольська районна виборча комісія. Янукович не дозволяв собі такого робити, ви викинули «Батьківщину», ось так… Жодного опоненту – ні голови, ні заступника, ні секретаря. Ви підібрали собі потрібних осіб, важних осіб, щоб робити «Цебриково-2». Ірина Вікторівна, так воно і буде, ми ж розуміємо…” – такими словами члена бюро Овідіопольської районної організації ВО «Батьківщина» Недолуженко В.В. на адресу голови комісії Яроцької І.В. закінчилось засідання Овідіопольської районної виборчої комісії.

27 червня 2018 року відбулось засідання Овідіопольської районної виборчої комісії на якої основним питання було формування дільничних виборчих комісії на повторні вибори голови Таїровської ОТГ.

Практично всіх кандидатів, які були подані партіями та кандидатами зареєстрували, правда з одним великим “АЛЕ”.

Це напевно перший випадок у виборчому процесі (принаймні особисто мені про таки випадкі не відомо), коли парламентської партії, а саме – “Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина”, яка має 20 народних обранців у своєму списку в Верховної Раді України, відмовили у реєстрації кандидатів, та вона не буде представлена своїми членами в шести дільничних виборчих комісіях. Знову не підійшов підпис голови районної організації цієї партії Хасаєва Х.Г.

Один з кандидатів на голову Таїровської ОТГ Сергій Бурлачук, зі слів голови ОРВК Яроцької І.В., в офіційний спосіб не подав своїх кандидатів на членів ДВК.

У своєї відповіді на адресу Овідіопольської районної організації ВО «Батьківщина», голова Овідіопольської РВК Яроцька І.В. посилається на Постанову Верховного суду України по справі №815/7480/16 від 13.06.2018 року.

Отже, дільничні виборчі комісії №510682, 510683, 510684 будуть мати по 16 членів, включаючи голову, заступника та секретаря.

А дільничні виборчі комісії №510685, 510706, 511449 будуть мати по 15 членів, включаючи голову, заступника та секретаря.

Другим питанням Овідіопольська РВК розглянула та задовольнила подання політичної партії «Самопоміч» про дострокове припинення повноважень члена Таїровської виборчої комісії Попової Владлени Олегівні та призначення замість неї Заморозьську Олену Семенівну.

Не забула Ірина Вікторівна продемонструвала всім журнал реєстрації, якій був відсутній на місці чергування членів комісії 24 червня, про що я писав в статті: “ОВИДИОПОЛЬСКАЯ ИЗБИРАТЕЛЬНАЯ КОМИССИЯ ОПЯТЬ ГОТОВИТ СЮРПРИЗЫ В СОСТАВЕ УЧАСТКОВЫХ КОМИССИЙ?” і “всі з полегшенням з полегшенням зітхнули”.

На мою думку з такою виборчою системою, провести чесні та справедливі виборі в Україні неможливо. Завжди знайдуться “власні Ірини, чи то Тетяни”, які знехтують вибором людей і приймуть “потрібні” рішення “потрібним” людям.

З місця події, журналіст Роман Варшанідзе
оператор/монтаж Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0