КОГО БОГ ХОЧЕ ПОКАРАТИ, ТОГО СПОЧАТКУ ПОЗБАВЛЯЄ РОЗУМУ

Кількість переглядів 2242

Замість покаяння, скарги, замість сорому – нахабство. Коли совісті немає, її немає абсолютно! Ольга Гончарова, після моїх публікацій про її махінації з земельними ділянками пішла зі скаргою до Національної поліції.

Хто хоче освіжити в пам’яті, про які публікації йде мова, то вам сюди:

Впевнений, що допомагає їй у написанні скарг – юрист, який теж давно втратив совість – Сергій Лук’ян, депутат Овідіопольської районної ради, юрист Великодолинської селищної ради та КП «Великодолинське».

Це саме той Лук’ян, який 26.07.2017 року в прямому сенсі цього слова “заткнув рота” мешканцю Великодолинського, який зробив зауваження про те, що Сергій Григорович брехав на пленарному засіданні Великодолинської селищної ради, коли вводив в оману депутатів про необхідність “декретної” відпустки голови ради Граба В.О. Хто хоче освіжити в пам’яті, як це було, то вам сюди: “ЗАЧЕМ ЛУКЬЯН ОБМАННЫМ ПУТЕМ «СПРЯТАЛ» ГРАБА В ДЕКРЕТНЫЙ ОТПУСК? ДОКУМЕНТ+ВИДЕО”.

Це саме той Лук’ян, який в березні 2018 року не захотів отримувати документ по справі де він був офіційним представником. Хто хоче освіжити в пам’яті, як це було, то вам сюди: “«Я НЕ БУДУ РАСПИСЫВАТЬСЯ» – СЕРГЕЙ ЛУКЬЯН, ПРОСТО НЕДОБРОСОВЕСТННЫЙ ЮРИСТ”.

І я впевнений, що у кожного мешканця Великодолинського, можливо є своя історія про цього, так званого юристу. І звичайно, що у випадку з Ольгою Гончаровою, Сергій Григорович не знайшов нічого розумнішого, як писати скарги.

І не просто скарги, а повідомлення про кримінальне правопорушення!!! Ці особи вважають мої статті – “порушенням недоторканності приватного життя” і не простим порушенням, а “таким, що заподіяло істотну шкоду охоронюваним законом правам, свободам та інтересам особи”!!!

Саме так і називається стаття кримінального кодексу по якої Ольга Гончарова, впевнений, що з подачі Сергія Лук’яна, написала заяву 12 квітня 2018 року до Овідіопольського відділу поліції.

І коли поліція не зареєструвала цю заяву до ЄРДР, відразу написала заяву до слідчого судді, який за нормами КПК примусив слідчого зареєструвати заяву в реєстрі. І ось 04 травня 2018 року заява зареєстрована.

Дуже символічно, що про цю заяву “роздзвонила” голова Овідіопольської районної виборчої комісії Ірина Яроцька, яка дуже обурена на нашу редакцію за ось цей випадок:

Ірина Вікторівна давній лицемір. Почитайте її агітаційні листи та згадайте її поведінку на засіданнях районної виборчої комісії.

Що чекати від цієї заяви, мені поки не відомо, сподіваюсь слідчий розбереться, але особисто для Ольги Гончарової та Сергія Лук’яна і безумовно для Ірини Вікторівни, яка “давно відмовилась від свого права на недоторканість”, хочу пояснити, що кожне правило має виключення і саме для журналістів таке виключення зроблено і в законі України «Про захист персональних даних» з якими можливо ознайомитись в п.2 ст.25 цього закону (впевнений, що так званий юрист Сергій Лук’ян навіть не знає про існування таких обмежень):

Дозволяється обробка персональних даних без застосування положень Закону «Про захист персональних даних», якщо така обробка здійснюється:
2) виключно для журналістських та творчих цілей, за умови забезпечення балансу між правом на повагу до особистого життя та правом на свободу вираження поглядів”.

Якщо у когось є приклад використання мною документів не тільки для журналістських цілей то обов’язково зробіть про це повідомлення!

А цей приклад доводить: Ольга Гончарова, як і її чоловік, депутат/директор Сергій Гончаров, не звикли до публічності. Все, що вони “дерибанять” “тайком” від громади вважають ВИКЛЮЧНО СВОЇМ, а коли про це стає відомо, вважають це порушенням недоторканності приватного життя і ніяк не інакше.

Коли совісті немає, її немає абсолютно! Кого Бог хоче покарати, того спочатку позбавляє розуму! Це той самий випадок!

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

12 thoughts on “КОГО БОГ ХОЧЕ ПОКАРАТИ, ТОГО СПОЧАТКУ ПОЗБАВЛЯЄ РОЗУМУ

  1. Может,наконец, уже и их посадят?!!!Понаоткрывали магазина,накупили машин,надерибанили земли,ничерта не делают,только наши деньги воруют!!!Задолбали!!Тарифы такие,что глаза на лоб лезут!Обслуживания никакого!!!Кварплату платим,а в подъезд зайти не возможно!!!Слов и сил нет!!Семейка хапуг и варюг!!!Есть Бог на земле и за все сволочи ответят!!!

  2. Жители поселка сами хотят всего этого. И, поверьте, они согласны с такими делами. Ведь сами жители спят и мечтают о том как бы очутиться на месте Гончарова, Лукьяна и Граба.

  3. Я в декрет не хочу, я же не баба…

  4. Все они там одинаковые , бюджетная работает на откат либо просто стелят плитку за наш счёт возле своих магазинов, земельная продаёт землю и думает, земля никогда не закончится.

  5. Поселку все это нравится. Люди сами разрешают им воровать. Вот они и воруют и особо не переживают.

    1. Да прям таки нравится!?Как же с этой сволотой бороться??Куда не сунься,а пожаловаться некому!!!Все они тут одной ниткой шиты!!Граб и его команда!Хапуги и варюги безсовестные!!Еще и в суд за правду подают!А****ли вобще!Интересно чем же это закончится?Уж если и тут сухими из воды выйдут,то все ясно-нет нам защиты от этого говна!!

  6. Обидно что за этих упырков молодые ребята ложат свои головы в АТО. Ничего святого нет. Для кого война, а для кого мать родна. С*ки.

  7. Лукян, Грущенко Вам, Ковтун не поможет.))))))

  8. Роман в данном случае богу легко наказать потому что с разумом тут очень просто у негодяев его просто нет.Если копнуть по глубже там творится тако

    Роман с разумом у этих пройдох проблемы а с совестью тем более. Воруют они всё подряд. Откаты берут со всего. Гончаров по своей натуре вор и аферист. Лукьян получая зарплату в КП строчит иски и ходит по судам. Пристроился не хило. Под крышей КП занимается частным адвокатским бизнесом. При разводе Граба с Галаевой он представлял интересы Граба в рабочее время в суде. О самой Гончаровой и говорить нечего это подлая авантюристка торгующая земельными участками.

  9. Что то притихли ворюги и их ж*по лизуны. Почему не оправдываетесь, боитесь с*ки. Правда рано или поздно восторжествует. За грабёж и издевательства над людьми ответите.

  10. Краще щоб законним шляхом відібрати все награбоване цими ділками та повернули на користь селища. А то вони зовсім здуріли. Такої ціни на воду з місцевих сведловин по всій Україні не знайдеш, а Гуляєв йому щей нагороди вішає. Не соромно?

  11. Не переживайте ,не долго им еще осталось,находится на посту

Comments are closed.