АФЕРА РАЙЛЯН – СУХОВІЙ. ЯК ГРАБУЮТЬ ГРОМАДУ ОВІДІОПОЛЯ

Кількість переглядів 1038

Ця коротенька розповідь про один з випадків, як грабують наше селище Овідіополь, про те, як голова селищної ради Лідія Савельєвазаплющує очі” на нахабні спроби безкоштовно прибрати “до рук” землі громади. Випадково? Не думаю!

Діючи особи афери:

  • колишній депутат Овідіопольської селищної ради – Суховій Роман Іванович,
  • мати цього колишнього депутата Овідіопольської селищної ради – Райлян Людмила Андріївна.

Мета афери:

  • Прибрати до рук парочку корисних місць під торгівлю, при цьому громаді не заплатити ані копійки!!!

Маючі певні зв’язки, під час перебування у складі депутатського корпусу (попереднього VI скликання), Роман Суховій вмовив членів виконкому (того же VI скликання) проголосувати за надання для його мати Людмили Райлян дозволу на розміщення тимчасових споруд по адресам:

  1. ринкова площа по вул. Вертилецького,1;
  2. площадка по вул. Дзержинського (нині – Євгена Колісниченко),1.

Отримавши рішення виконкому, Роман Суховій, швидше за все, отримує паспорта прив’язки на розміщення цих об’єктів та розпочинає їх розміщення.

Але, головна мета цієї афери було не отримання дозволу на розміщення тимчасових споруд, а отримати право власності на ці об’єкти. Але це не можливо. На МАФ можливо мати лише технічний паспорт.

Схема була вже розроблена – рішення суду по підробленим документам. Роман вигадує договір на виконання будівельних робіт, які йому нібито замовила його мати Людмила Райлян. Після “завершення робіт”, по версії аферистів, Людмила Андріївнане змогла розрахуватись” з Романом Івановичем, що і стало фіктивною підставою для звернення до суду.

Те, що не вдалось Ованнісян Н.Г. при спробі зареєструвати на себе самовільно побудовану будівлю по вул. Портова,5 (так звана «Вірменська кухня»), вдалось Роману Суховію за адресами вул. Вертилецького,1 та Дзержинського (нині – Євгена Колісниченко),1.

Хто не пам’ятає матеріали про Ованнісян Н.Г. можете прочитати тут:

У випадку з Романом Суховієм Овідіопольський районний суд Одеської області поступив так же, як і первинно поступив з Ованнісян Н.Г. – видав рішення про визнання за позивачем права власності на самовільно побудовані об’єкти. Благо діло, у випадку з «Вірменська кухня» було кому подавати апеляцію і суди вищих рівнів визнали це “м’яко кажучи” невірним та все скасували.

Оскаржувати рішення Романа Суховія було нікому. Його мати, Людмила Андріївна яка формально отримала від селищної ради дозвіл на розміщення ТС, нічого не оскаржувала, а навпаки, підписала мирову угоду зі своїм чадом про те, що він їй нібито “побудував” торговельні об’єкти, а вона не змогла за це розрахуватись. Ну не було у жінки 100 тисяч – “не вбивати ж рідну мати за це”.

Хто хоче, ось вам рішення суду, читайте, виселіться, нас визнали ідіотами, та ще й ІМ’ЯМ УКРАЇНИ.

  • ЧОМУ суд не дослідів документів, які взагалі надавали дозвіл, чи то Роману Суховію, чи то Людмили Райлян, щось будувати в смт Овідіополь?
  • ЧОМУ суд не залучив у якості третьої особи Овідіопольську селищну раду, на землях якої “відбувались” ці дивні будівельні роботи?
  • ЧОМУ сама селищна рада ніяк не реагує на те, що робиться з цими об’єктами – будка в 10 кв.м. вже займає метрів 30 квадратних ринкової площі, а шино монтажний комплекс перетворився в об’єкт понад 180 кв.м.?

Одні “ЧОМУ?” Випадково? Не думаю

Я хотів у неділю, 01 липня, поспілкуватись з Райлян Людмилою Андріївною та спрямував до місця її реєстрації по вул.Т.Шевченка,138-Б. Але, у той квартирі мешкає її онук, якого не було дома. Сусіді повідомили, що Людмила Андріївна тут не дуже часто появляється, а проживає зі своєю донькою Олесею по вул. Суворова.

Згадавши, що чоловіком Олесі є депутат Овідіопольської селищної ради Юрій Бакалов, я йому зателефонував і спросив, чи можу я поспілкуватись з Людмилою Андріївною? Юрій повідомив, що тещі раптом стало зле і вона зараз перебуває у лікарні.

Ну що ж Райлян Людмила Андріївна – ОДУЖУЙТЕ, ваші свідчення дуже потрібні мені, і як журналісту, і як члену виконкому. Того самого виконкому, якого ви так нахабно “надули”.

Цей випадок ще раз підтверджує мою думку про те, що розміщення тимчасових споруд в селищі треба упорядкувати і припинити видавати будь-які дозволи без оформлення земельних ділянок у власність селищної ради, щоб уникнути таких ось дивних рішень судів.

Хто не читав про мою думку, то ось вам посилання:

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
1
Surprise
Surprise
0

17 thoughts on “АФЕРА РАЙЛЯН – СУХОВІЙ. ЯК ГРАБУЮТЬ ГРОМАДУ ОВІДІОПОЛЯ

  1. Ну надурил и что вы сделаете аж ничего…. Все уляжется и затихнет.

    1. Почему “ничего”? Обворуют такие вот “райляны” с “савельевыми” Овидилополь и примутся за Калаглию, как та саранча перелетает с поля на поле. Хозяйственники и законники…

  2. Ой, поставили пару будок,вон в ОЛХ кто-то продает 10 000 соток!!! земли на Каролино-Бугазе возле моря за 1лям700 тыщ,во…а это тараканьи бои

    1. Правильно. Они мало скомуниздили. Нужно отдать всю площадь и весь центр. Еще бы не плохо этим чмошникам отдать недвижимость Аноними для полного удовлетворения последнего.

  3. Роман вы бы подъехали в Большую Долину и увидели как грабят бюджет не уплатами за землю, за не оформленных работников наши депутаты в торговых точках Гончарова, Грущенко, Солодухо, Шуляка, Бордюжи, на СТО Тянькина, на стройках жилых домов Граба, Гончарова, Дубовицкой.

  4. Вам ссут в глаза а вы “Божья роса”…. ну люди…..

    1. Они и от говна на голову не откажутся.

  5. Ну вот вы написали и все??? а довести дело до законности не можете, доведите и вам поверят! А так это трепешь

  6. Кисло пишите Роман,читать противно

  7. а почему вас не интересует чей базар на кругу?законность наливайки тамошней?владелец Перун там целый притон.

    1. Нас интересует все, только у нас на все нет времени. Приходите, помогайте…
      Со временем, доберемся до всего!

      1. Роман,ти обіцяв статтю про ігрові автомати.ЧОМУ не пишеш?
        Отлистують помалу?

  8. Райлян живет на Суворова 10/а вчера по своему двору ходила живее всех живых что то не похоже что б она чем то болела, воспаление хитрости мб

  9. Просто кому-то понадобились эти места вот и все.

  10. Як подать рекламу и сколько стоит?

  11. Даа Рома молодец, схема классная

Comments are closed.