БОРОТЬБА ЗА “СОТКИ”. КАРОЛІНО-БУГАЗ

Кількість переглядів 673

07 липня 2018 року. Село Кароліно-Бугаз, 3-й Приморський провулок, будинки №12 і 12-а. Давня помилка, яка закралася в правовстановлюючих документах на земельну ділянку привела сусідів до суду.

Ще в 2000 році, нині покійний Віктор Михайлович Кузаконь, заказав виготовлення документів на свою земельну ділянку в компанії, що знаходиться в смт Овідіополь. Обов’язкову умову погодження меж земельної ділянки з сусідами вирішили зробити формально, власноруч поставивши підпис за свою сусідку Світлану Сергіївну Бреславську.

Навмисне це було зроблено або ненавмисно, нам достеменно невідомо, тільки в межі ділянки Віктора Михайловича був включений невеликий шматочок сусідів, в результаті чого хвіртка, яка є частиною величезних воріт встановлених майже сорок років тому, на паперах стала належати вже не Світлані Бреславської, яка фактично нею користується, а сім’ї Кузаконь.

Помилка вилізла назовні лише після того, як сама Світлана Сергіївна розпочала виготовлювати правовстановлюючі документи на свою земельну ділянку. Але спеціалісти землевпорядники не захотіли виправляти помилку, а Світлана Бреславська не бажає уступати частину своєї ділянки і справа наразі у суді.

Але на цьому пригоди Світлани Сергіївни не закінчились. Галина Антонівна Кузаконь, спадкоємниця Віктора Михайловича Кузаконь, спромоглась зробити ВИСНОВОК ЕКСПЕРТА, яким нібито встановлено, що і хвіртка, і частина земельної ділянки повинна належати сім’ї Кузаконь, так як хтось бачте пересунув паркан. Коли експерт Чорна Юлія Петрівна це встановила, нам теж достовірно не відомо – Світлану Бреславську на момент проведення експертизи теж ніхто не запрошував.

Однак завжди є хтось, хто щось пам’ятає і знає достовірно. Так і у випадку спору Кузаконь/Бреславська є особа, яка власними руками в 81/82 році минулого століття, робила ці ворота з хвірткою. Це Семенов Юрій Миколайович, який нам на камеру розповів, що і паркан перебуває на своєму місці, і хвіртка з воротами були встановлені саме на цьому місці на якому вони зараз і знаходяться.

Ось так і виходить – і межі підписали, і пересунутий паркан встановили, але все за відсутністю того, хто користується всім цим.

27 липня 2018 року о 13 години відбудеться судове засідання з цього питання в Овідіопольському районному суді Одеської області. Обов’язково відвідуємо це засідання та постараємось поспілкуватись з Галиною Антонівною Кузаконь, яка не побажала з нами спілкуватись у день зйомки нашого сюжету.

З села Кароліно-Бугаз, журналісти
Роман Варшанідзе і Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “БОРОТЬБА ЗА “СОТКИ”. КАРОЛІНО-БУГАЗ

  1. Борьбу за калитку освещать конечно нужно, а дело по Никитинскому и Рябоконю – нахер нужно… Там уже и заседания начались, кориш, понятно, зачем воду каламутить честным пацанам, может отбрешутся ещё…

    1. Суд по этому делу еще не начался – это во-первых. Дело передано в суд, но еще не было даже подготовительного заседания.
      Во-вторых, каждый, кого так интересует это дело, прекрасно может прийти и поприсутствовать на заседаниях, они все открытые, тем самым показав свою заинтересованность в нем и желании добиться там правосудия.
      Не каламутьте воду Анонім.

  2. А як проживає ваша подружка-хабарниця Маломуж?

Comments are closed.