НОВОДОЛИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ЗАКРИТА ДЛЯ ЛЮДЕЙ

Кількість переглядів 892

Секретар Новодолинської сільської ради Тетяна Миколаївна Глущенко продовжує демонструвати небажання спілкуватись с громадою та ще і відмовляється реєструвати запити від мешканців громади. З такою скаргою до нас звернулась мешканка ЖМ «Озерки» (Новодолинська сільська рада) Альбина Кирилюк.

Для врегулювання цього питання 12 липня 2018 року ми прибули до Новодолинської сільської ради, де нам вдалось поспілкуватись с секретарем Тетяною Глущенко:

  • Не надо мені мікрофон, хто це так робить?
  • Я не сприймаю це, я не можу так працювати
  • Покажите мені закон, якій Вам дозволяє мене знімати
  • Я із-за Вас прекращу зараз прийом
  • „Я не така свін’я як Ви“

ось такий словарний запас Новодолинського секретаря, коли вона бачить відео камеру та журналістів.

Нам навіть довелось викликати поліцію для врегулювання ситуації, але допомога правоохоронців не знадобилась, всі заяви та звернення Альбина Кирилюк змогла вручити та отримати відмітку про вручення.

Проблеми з секретарем Новодолинської сільської ради Тетяною Миколаївною Глущенко ми вже мали, коли в листопаді 2017 року до нас звернулись мешканці села Нова Долина, а Тетяна Миколаївна проїгнорувала їх, хоч і знаходилась біля місця конфлікту.

Про це ми писали тут: ЖИТЕЛИ ПОЖАЛОВАЛИСЬ НА НЕЗАКОННЫЙ ЦЕХ В ЖИЛОЙ ЗОНЕ СЕЛА НОВАЯ ДОЛИНА. На тому відео Глущенко Т.М. давала такого «стрекоча», що нам не вдалось її наздогнати. Взагалі не розумію, навіщо їй виборна посада, коли вона не готова спілкуватись з людьми? Ми обов’язково повернемось до цієї теми.

Того ж дня Альбина Кирилюк була задоволена, що вдалось все зареєструвати, залишилось лише дочекатись відповідей.

З Новодолинської сільської ради, журналісти
Роман Варшанідзе та Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

6 thoughts on “НОВОДОЛИНСЬКА СІЛЬСЬКА РАДА ЗАКРИТА ДЛЯ ЛЮДЕЙ

  1. Когда уже эти совковые бабенки в вышиванках запомнят хотя бы ст.4 ЗУ ” Про службу в органах м1сцевого самоврядування” где четко написано 1) служ1ння тер.громад1
    2) Гласност1. и т.д

  2. Так ее же люди выбирали. Выберут и ещё раз! Какие избиратели – такая и секретарь.

  3. “Подавляющее большинство украинских политиков – люди порока. Они не знают, что такое нравственность. Но это не из области психиатрии, не шизофрения или какие-то другие заболевания. Они – здоровенькие. Этих моральных уродов выбираем мы. Значит, и с нами что-то не в порядке.”

    С. Глузман.

  4. Секретарь ненормальная женщина! Теперь будет прикидываться больной и вызывать скорую помощь! Зря получает свою зарплату!

  5. Здесь работают люди, которые помогают только своим. Наглые, зажравшиеся и не образованные. Орет там о каких-то законах, а сама и в глаза их не читала. Позор!

Comments are closed.