ПРАЦІВНИКИ КП «ВОДОПОСТАЧ» ВРЯТУВАЛИ ОВІДІОПОЛЬ ВІД КАТАСТРОФИ

Кількість переглядів 620

14 липня 2018 року відбулось загоряння величезній території між селом Калаглія та селищем Овідіополь, біля звалища твердих побутових відходів, яку обслуговує КП «Водопостач». Вогонь навіть встиг перекинутися на саме звалище, проте завдяки зусиллям працівників комунального підприємства вдалося відкинути вогонь зі смітника і локалізувати загоряння до приїзду пожежних машин.

Доглядач звалища Валентина Архипова розповіла нам деякі подробиці того, що сталося (дивиться відео сюжет). У своїй розповіді Валентина особливо відзначила самовідданість:

  • керівника КП «Водопостач» Фесюка Геннадія Володимировича, завдяки чіткій і злагодженій організації якого процес ліквідації був успішним;
  • тракториста Саран Миколи Олександровича, який самовіддано боровся з вогнем на тракторі;
  • працівника звалища Домаскина Іван Михайловича, який вчасно побачив поширення вогню і приймав активну участь у ліквідації;
  • працівника звалища Коваля, який не дивлячись на закінчення його роботи, після нічної зміни повернувся і боровся зі стихією.

Ми впевнені, що і сама Валентина Архипова приймала активну участь в гасінні, але вона скромно промовчала про свої заслуги.

НУ ЩО Ж, ВЕЛИЧЕЗНЕ СПАСИБІ ВСІМ, ХТО РИЗИКУЮЧИ ЖИТТЯМ НЕ ДОПУСТИВ РОЗПОВСЮДЖЕННЯ ВОГНЮ на звалищі ТПВ і тим самим врятував селище Овідіополь від неминучої катастрофи.

Ми впевнені, що Овідіопольська селищна рада повинна зазначити всіх хто брав участь в боротьбі зі стихією.

З місця події, журналісти
Роман Варшанідзе і Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

5 thoughts on “ПРАЦІВНИКИ КП «ВОДОПОСТАЧ» ВРЯТУВАЛИ ОВІДІОПОЛЬ ВІД КАТАСТРОФИ

  1. Браво работникам Премию не забудьте выделит Им ведь Жизнью рисковали Они\

  2. Валентина телезвезда!!!

  3. сегодня что горело?пожарникам не дают поспать.

Comments are closed.