ПЛЕНАРНЕ ЗАСІДАННЯ 34 СЕСІЇ ОВІДІОПОЛЬСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

Кількість переглядів 350

05 липня 2018 року в селищному будинку культури відбулось пленарне засідання 34 сесії Овідіопольської селищної ради. Засідання тривало півтори години з 10.00 до 11.30.

На сесії були присутні 18 депутатів з 26. Відсутні були 8 депутатів: Журавльов О. М., Граматик П.М., Колесник В.В., Ліпач Ю.О., Созанський В.М., Томіловський О.В., Томіловський К.В., Чебан Л.В.

В роботі сесії брали участь: спеціалісти селищної ради, представники засобів масової інформації; члени громади. Сесію відкрила та вела селищний голова Савельєва Л.І.

ГОЛОВУЮЧИЙ:

“Шановні депутати, прошу уважно ознайомитися з рекомендованим порядком денним. Переходимо до голосування за порядок денний за основу”.

Хто

  • „за” – 19
  • „проти” – 0
  • „утримались” – 0

“Які будуть пропозиції? Переходимо до голосування за порядок денний в цілому”.

Хто

  • „за” – 19
  • „проти” – 0
  • „утримались” – 0

Дякую, порядок денний затверджено:

  1. Про внесення змін до рішення селищної ради від 22 грудня 2017 року № 660-VІІ «Про Овідіопольський селищний бюджет на 2018 рік»
  2. Про перерозподіл дотації  КП « Водопостач» виділеної рішенням селищної   ради   від 22 грудня 2017 року № 660-VІІ «Про Овідіопольський селищний бюджет на 2018 рік»
  3. Про затвердження розпоряджень селищного голови прийнятих в міжсесійний період
  4. Про прийняття ставок єдиного податку для фізичних осіб
  5. Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки
  6. Про затвердження ставок та пільг із земельного податку
  7. Про затвердження тарифів КП « Водопостач» на послуги підприємства
  8. Про відмову у надані пільг щодо земельного податку на 2018 рік
  9. Про скасування рішення селищної ради від 19 березня 2014 року № 1157-VІ «Про надання громадянину Російської Федерації Шморгуновій Т.О. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення у довгострокову оренду земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»
  10. Про внесення змін до рішення селищної ради від 15 серпня 2017 року № 530-VII «Про надання Овідіопольській районній раді дозволу на розроблення технічної документація із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки по вул.Т.Шевченка, 206»
  11. Про розроблення детального плану частини території смт.Овідіополь для розміщення магазину продовольчих та промислових товарів
  12. Про надання РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ ЦЕРКВИ ПОКРОВА ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ ОДЕСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ СМТ.ОВІДІОПОЛЬ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки для розміщення та обслуговування будівель і споруд часовні
  13. Про надання громадянину України Суховію Р.І. дозволу  на  складання проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки у  довгострокову  оренду для будівництва і обслуговування будівель торгівлі, шиномонтажного комплексу та ведення комерційної діяльності
  14. Про надання громадянці України Гуськовій З.М. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування індивідуального гаражу
  15. Про надання громадянці України Горох І.О. дозволу (згоди) на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  16. Про надання громадянці України Заболотній Д.В. дозволу (згоди) на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  17. Про надання громадянці України Каранфіловій Т.М. дозволу (згоди) на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  18. Про надання громадянці України Коваль Т.М. дозволу (згоди) на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  19. Про надання громадянам України Нікітінській К.П. та Сотніченко І.В. дозволу (згоди) на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  20. Про надання громадянці Шморгуновій Т.О. дозволу (згоди) на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
  21. Про безоплатну передачу у спільну сумісну власність громадянам України Александровій Н.І. та Александрову О.І. земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  22. Про безоплатну передачу у власність громадянину України Бангулі Б.М. земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  23. Про безоплатну передачу у власність громадянці України Бережевській А.Ф. земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  24. Про безоплатну передачу у спільну сумісну власність громадянам України Вишневській В.І. та Бачевській Н.М. земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  25. Про безоплатну передачу у власність громадянину України Єфімову В.І. земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  26. Про безоплатну передачу у власність громадянці України Завозненко Г.М. земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  27. Про безоплатну передачу у власність громадянину України Кротенку С.В. земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  28. Про безоплатну передачу у власність громадянину України Левицькому А.М. земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  29. Про безоплатну передачу у спільну сумісну власність громадянам України Мойсеєнко А.Л., Мойсеєнко В.А. та Мойсеєнку О.Л. земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  30. Про безоплатну передачу у власність громадянці України Рекечинській О.Г. земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  31. Про безоплатну передачу у власність громадянину України Шепелю М.П. земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
  32. Про розгляд заяв громадян щодо виділення та надання згоди на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд ( присадибна ділянка), ведення особистого селянського господарства, ведення садівництва та індивідуального гаражного будівництва
  33. Про звернення депутатів Овідіопольської селищної ради до Президента України, Прем’єр Міністра України, Кабінету Міністрів України, Одеської обласної ради , Одеської обласної адміністрації , Овідіопольської районної ради стосовно будівництва  каскаду гідроелектростанцій з водосховищами  вздовж  р. Дністер

“Переходимо до затвердження регламенту роботи сесії. Є пропозиція провести сесію селищної ради за півтори години:

  • Для інформації – 5хв;
  • для виступу – до 2 хв;
  • для довідок – до 1 хв.

Інші пропозиції по регламенту роботи пленарного засідання будуть? Прошу проголосувати за даний регламент роботи:

Хто

„за”- 19

„проти”- 0

„утримались”- 0

Регламент роботи сесії затверджено. Прошу дотримуватись затвердженого регламенту та депутатської етики”.

Головуючий зачитує заяву депутата Бакалова Ю.Д. щодо виникнення конфлікту інтересів .

ГОЛОВУЮЧИЙ: Переходимо до обговорення питань порядку денного.

СЛУХАЛИ:Про внесення змін до рішення селищної ради від 22 грудня 2017 року № 660-VІІ «Про Овідіопольський селищний бюджет на 2018 рік»
ГОЛОВУЮЧИЙ:Зачитується рішення. Шановні депутати, переходимо до голосування.

 

Прошу проголосувати за прийняття його за основу.

Хто

„за”- 19

„проти”- 0

„утримались”- 0

 

Селищний голова надає пояснення та зачитує рішення

 

Які будуть питання? Пропозиції?

Депутат Видра С.О. Пропонує зняти кошти з розчистки

річки і придбати контейнери для сміття.

Йде обговорення, надаються пояснення.

Прошу проголосувати за пропозицію Видри С.О.:

Хто

„за”- 2

„проти”- 3

„утримались”- 14

Пропозиція не прийнята.

Прошу проголосувати за прийняття рішення в цілому

Депутати голосують шляхом підняття руки та занесенням підпису до листа поіменного голосування.

Хто

„за”- 17

„проти”- 1

„утримались”- 1

Рішення прийнято.

Оголошуються результати підрахунку поіменного голосування (додаються).

Дякую, рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ:Рішення прийнято.

 

Рішення № 812 – VІІ (додається)

СЛУХАЛИ:Про перерозподіл дотації КП « Водопостач» виділеної рішенням селищної ради від 22 грудня 2017 року № 660-VІІ «Про Овідіопольський селищний бюджет на 2018 рік»
ГОЛОВУЮЧИЙ:Зачитується рішення. Шановні депутати, переходимо до голосування.

 

Прошу проголосувати за прийняття його за основу.

Хто

„за”- 19

„проти”- 0

„утримались”- 0

Селищний голова надає пояснення та зачитує рішення

Які будуть питання? Пропозиції?

Йде обговорення.

Прошу проголосувати за прийняття рішення в цілому

Депутати голосують шляхом підняття руки та занесенням підпису до листа поіменного голосування.

Хто

„за”- 19

„проти”- 0

„утримались”- 0

Рішення прийнято.

Оголошуються результати підрахунку поіменного голосування (додаються).

Дякую, рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ:Рішення прийнято.

 

Рішення № 813 – VІІ (додається)

СЛУХАЛИ:Про затвердження розпоряджень селищного голови прийнятих в міжсесійний період
ГОЛОВУЮЧИЙ:Зачитується рішення. Шановні депутати, переходимо до голосування.

 

Прошу проголосувати за прийняття його за основу.

Хто

„за”- 19

„проти”- 0

„утримались”- 0

Селищний голова надає пояснення та зачитує рішення

Які будуть питання? Пропозиції?

Йде обговорення.

Прошу проголосувати за прийняття рішення в цілому

Депутати голосують шляхом підняття руки та занесенням

підпису до листа поіменного голосування.

Хто

„за”- 19

„проти”- 0

„утримались”- 0

Рішення прийнято.

Оголошуються результати підрахунку поіменного голосування (додаються).

Дякую, рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ:Рішення прийнято.

 

Рішення № 814 – VІІ (додається)

СЛУХАЛИ:Про прийняття ставок єдиного податку для фізичних осіб
ГОЛОВУЮЧИЙ:Зачитується рішення. Шановні депутати, переходимо до голосування.

 

Прошу проголосувати за прийняття його за основу.

Хто

„за”- 19

„проти”- 0

„утримались”- 0

Селищний голова надає пояснення та зачитує рішення

Які будуть питання? Пропозиції?

Йде обговорення.

Прошу проголосувати за прийняття рішення в цілому

Депутати голосують шляхом підняття руки та занесенням

підпису до листа поіменного голосування.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 1

Рішення прийнято.

Оголошуються результати підрахунку поіменного голосування (додаються).

Дякую, рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ:Рішення прийнято.

 

Рішення № 815 – VІІ (додається)

СЛУХАЛИ:Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки
ГОЛОВУЮЧИЙ:Зачитується рішення. Шановні депутати, переходимо до голосування.

 

Прошу проголосувати за прийняття його за основу.

Хто

„за”- 19

„проти”- 0

„утримались”- 0

Селищний голова надає пояснення та зачитує рішення

Які будуть питання? Пропозиції?

Йде обговорення.

Прошу проголосувати за прийняття рішення в цілому

Депутати голосують шляхом підняття руки та занесенням підпису до листа поіменного голосування.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 1

Рішення прийнято.

Оголошуються результати підрахунку поіменного голосування (додаються).

Дякую, рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ:Рішення прийнято.

 

Рішення № 816 – VІІ (додається)

СЛУХАЛИ:Про затвердження ставок та пільг із земельного податку
ГОЛОВУЮЧИЙ:Зачитується рішення. Шановні депутати, переходимо до голосування.

 

Прошу проголосувати за прийняття його за основу.

Хто

„за”- 19

„проти”- 0

„утримались”- 0

Селищний голова надає пояснення та зачитує рішення

Які будуть питання? Пропозиції?

Йде обговорення.

Прошу проголосувати за прийняття рішення в цілому

Депутати голосують шляхом підняття руки та занесенням підпису до листа поіменного голосування.

Хто

„за”- 19

„проти”- 0

„утримались”- 0

Рішення прийнято.

Оголошуються результати підрахунку поіменного голосування (додаються).

Дякую, рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ:Рішення прийнято.

 

Рішення № 817 – VІІ (додається)

СЛУХАЛИ:Про затвердження тарифів КП « Водопостач» на послуги підприємства
ГОЛОВУЮЧИЙ:Зачитується рішення. Шановні депутати, переходимо до голосування.

 

Прошу проголосувати за прийняття його за основу.

Хто

„за”- 19

„проти”- 0

„утримались”- 0

Селищний голова надає пояснення та зачитує рішення

Які будуть питання? Пропозиції?

Депутат Видра С.О. задає питання по виходу з кризи

КП «Водопостач», чи є план виходу? Чому ми йдемо по легкому шляху – підвищення тарифів, а не вирішуємо

глобальні проблеми.

Пояснення надає директор Фесюк Г.В., щодо роботи по

стабілізації підприємства.

Йде обговорення.

Прошу проголосувати за прийняття рішення в цілому

Депутати голосують шляхом підняття руки та занесенням

підпису до листа поіменного голосування.

Хто

„за”- 16

„проти”- 1

„утримались”- 2

Рішення прийнято.

Оголошуються результати підрахунку поіменного голосування (додаються).

Дякую, рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ:Рішення прийнято.

 

Рішення № 818 – VІІ (додається)

СЛУХАЛИ:Про відмову у надані пільг щодо земельного податку на 2018 рік
ГОЛОВУЮЧИЙ:Зачитується рішення. Шановні депутати, переходимо до голосування.

 

Прошу проголосувати за прийняття його за основу.

Хто

„за”- 19

„проти”- 0

„утримались”- 0

Селищний голова надає пояснення та зачитує рішення

Які будуть питання? Пропозиції?

Йде обговорення.

Прошу проголосувати за прийняття рішення в цілому

Депутати голосують шляхом підняття руки та занесенням підпису до листа поіменного голосування.

Хто

„за”- 19

„проти”- 0

„утримались”- 0

Рішення прийнято.

Оголошуються результати підрахунку поіменного голосування (додаються).

Дякую, рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ:Рішення прийнято.

 

Рішення № 819 – VІІ (додається)

СЛУХАЛИ:Про скасування рішення селищної ради від 19 березня 2014 року № 1157-VІ «Про надання громадянину Російської Федерації Шморгуновій Т.О. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення у довгострокову оренду земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»
ГОЛОВУЮЧИЙ:Зачитується рішення. Шановні депутати, переходимо до голосування.

 

Прошу проголосувати за прийняття його за основу.

Хто

„за”- 19

„проти”- 0

„утримались”- 0

Селищний голова надає пояснення та зачитує рішення

Які будуть питання? Пропозиції?

Йде обговорення.

Прошу проголосувати за прийняття рішення в цілому

Депутати голосують шляхом підняття руки та занесенням підпису до листа поіменного голосування.

Хто

„за”- 19

„проти”- 0

„утримались”- 0

Рішення прийнято.

Оголошуються результати підрахунку поіменного голосування (додаються).

Дякую, рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ:Рішення прийнято.

 

Рішення № 820 – VІІ (додається)

СЛУХАЛИ:Про внесення змін до рішення селищної ради від 15 серпня 2017 року № 530-VII «Про надання Овідіопольській районній раді дозволу на розроблення технічної документація із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки по вул.Т.Шевченка, 206»
ГОЛОВУЮЧИЙ:Зачитується рішення. Шановні депутати, переходимо до голосування.

 

Прошу проголосувати за прийняття його за основу.

Хто

„за”- 19

„проти”- 0

„утримались”- 0

Селищний голова надає пояснення та зачитує рішення

Які будуть питання? Пропозиції?

Йде обговорення.

Депутати Проскуровський В.П. та Видра С.О. вносять пропозицію відмовити.

Прошу проголосувати за дану пропозицію.

Хто

„за”- 4

„проти”- 4

„утримались”- 11

Пропозиція не прийнята.

Прошу проголосувати за прийняття рішення в цілому

Депутати голосують шляхом підняття руки та занесенням підпису до листа поіменного голосування.

Хто

„за”- 11

„проти”- 0

„утримались”- 8

Рішення прийнято.

Оголошуються результати підрахунку поіменного голосування (додаються).

Дякую, рішення не прийнято.

ВИРІШИЛИ:Рішення не прийнято.
СЛУХАЛИ:Про розроблення детального плану частини території смт.Овідіополь для розміщення магазину продовольчих та промислових товарів
ГОЛОВУЮЧИЙ:Зачитується рішення. Шановні депутати, переходимо до голосування.

 

Прошу проголосувати за прийняття його за основу.

Хто

„за”- 19

„проти”- 0

„утримались”- 0

Селищний голова надає пояснення та зачитує рішення

Які будуть питання? Пропозиції?

Йде обговорення.

Прошу проголосувати за прийняття рішення в цілому

Депутати голосують шляхом підняття руки та занесенням підпису до листа поіменного голосування.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 1

Рішення прийнято.

Оголошуються результати підрахунку поіменного голосування (додаються).

Дякую, рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ:Рішення прийнято.

 

Рішення № 821 – VІІ (додається)

СЛУХАЛИ:Про надання РЕЛІГІЙНІЙ ГРОМАДІ ЦЕРКВИ ПОКРОВА ПРЕСВЯТОЇ БОГОРОДИЦІ ОДЕСЬКОЇ ЄПАРХІЇ УКРАЇНСЬКОЇ ПРАВОСЛАВНОЇ ЦЕРКВИ СМТ.ОВІДІОПОЛЬ ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення в постійне користування земельної ділянки для розміщення та обслуговування будівель і споруд часовні
ГОЛОВУЮЧИЙ:Зачитується рішення. Шановні депутати, переходимо до голосування.

 

Прошу проголосувати за прийняття його за основу.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 1

Селищний голова надає пояснення та зачитує рішення

Які будуть питання? Пропозиції?

Депутат Видра С.О. пропонує утриматись від прийняття даного рішення, в зв’язку з тим, що учасники АТО не схвалять його.

Йде обговорення.

Прошу проголосувати за прийняття рішення в цілому

Депутати голосують шляхом підняття руки та занесенням підпису до листа поіменного голосування.

Хто

„за”- 15

„проти”- 3

„утримались”- 1

Рішення прийнято.

Оголошуються результати підрахунку поіменного голосування (додаються).

Дякую, рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ:Рішення прийнято.

 

Рішення № 822 – VІІ (додається)

СЛУХАЛИ:Про надання громадянину України Суховію Р.І. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у довгострокову оренду для будівництва і обслуговування будівель торгівлі, шиномонтажного комплексу та ведення комерційної діяльності
ГОЛОВУЮЧИЙ:Зачитується рішення. Шановні депутати, переходимо до голосування.

 

Прошу проголосувати за прийняття його за основу.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Селищний голова надає пояснення та зачитує рішення

Які будуть питання? Пропозиції?

Йде обговорення.

Депутат Видра С.О. уточнює, що земельна ділянка видавалась під тимчасові споруди договір оренди був на 1 рік. Яким чином було оформлене право власності?

Пропоную депутатам утриматись від голосування по даному питанню.

Гр. Суховій Р.І. надає пояснення, що це питання не врегульовано законодавством. Що він користується вже більше 10 років, сплачував орендну плату, а потім земельний податок. Після оформлення буде сплачувати орендну плату 6 відсотків.

Прошу проголосувати за прийняття рішення в цілому

Депутати голосують шляхом підняття руки та занесенням підпису до листа поіменного голосування.

Хто

„за”- 15

„проти”- 0

„утримались”- 3

Не приймав участь у голосуванні -1

Рішення прийнято.

Оголошуються результати підрахунку поіменного голосування (додаються).

Дякую, рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ:Рішення прийнято.

 

Рішення № 823 – VІІ (додається)

Зал засідань покинув депутат Видра С.О.. В голосуванні приймає участь 17 депутатів та селищний голова.

СЛУХАЛИ:Про надання громадянці України Гуськовій З.М. дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення у власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування індивідуального гаражу
ГОЛОВУЮЧИЙ:Зачитується рішення. Шановні депутати, переходимо до голосування.

 

Прошу проголосувати за прийняття його за основу.

Хто

„за”- 17

„проти”- 0

„утримались”- 1

Селищний голова надає пояснення та зачитує рішення

Які будуть питання? Пропозиції?

Йде обговорення.

Прошу проголосувати за прийняття рішення в цілому

Депутати голосують шляхом підняття руки та занесенням підпису до листа поіменного голосування.

Хто

„за”- 17

„проти”- 0

„утримались”- 1

Рішення прийнято.

Оголошуються результати підрахунку поіменного голосування (додаються).

Дякую, рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ:Рішення прийнято.

 

Рішення № 824 – VІІ (додається)

СЛУХАЛИ:Про надання громадянці України Горох І.О. дозволу (згоди) на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
ГОЛОВУЮЧИЙ:Зачитується рішення. Шановні депутати, переходимо до голосування.

 

Прошу проголосувати за прийняття його за основу.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Селищний голова надає пояснення та зачитує рішення

Які будуть питання? Пропозиції?

Йде обговорення.

Прошу проголосувати за прийняття рішення в цілому

Депутати голосують шляхом підняття руки та занесенням підпису до листа поіменного голосування.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Рішення прийнято.

Оголошуються результати підрахунку поіменного голосування (додаються).

Дякую, рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ:Рішення прийнято.

 

Рішення № 825 – VІІ (додається)

СЛУХАЛИ:Про надання громадянці України Заболотній Д.В. дозволу (згоди) на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
ГОЛОВУЮЧИЙ:Зачитується рішення. Шановні депутати, переходимо до голосування.

 

Прошу проголосувати за прийняття його за основу.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Селищний голова надає пояснення та зачитує рішення

Які будуть питання? Пропозиції?

Йде обговорення.

Прошу проголосувати за прийняття рішення в цілому

Депутати голосують шляхом підняття руки та занесенням

підпису до листа поіменного голосування.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Рішення прийнято.

Оголошуються результати підрахунку поіменного голосування (додаються).

Дякую, рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ:Рішення прийнято.

 

Рішення № 826 – VІІ (додається)

СЛУХАЛИ:Про надання громадянці України Каранфіловій Т.М. дозволу (згоди) на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
ГОЛОВУЮЧИЙ:Зачитується рішення. Шановні депутати, переходимо до голосування.

 

Прошу проголосувати за прийняття його за основу.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Селищний голова надає пояснення та зачитує рішення

Які будуть питання? Пропозиції?

Йде обговорення.

Прошу проголосувати за прийняття рішення в цілому

Депутати голосують шляхом підняття руки та занесенням підпису до листа поіменного голосування.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Рішення прийнято.

Оголошуються результати підрахунку поіменного голосування (додаються).

Дякую, рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ:Рішення прийнято.

 

Рішення № 827 – VІІ (додається)

СЛУХАЛИ:Про надання громадянці України Коваль Т.М. дозволу (згоди) на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
ГОЛОВУЮЧИЙ:Зачитується рішення. Шановні депутати, переходимо до голосування.

 

Прошу проголосувати за прийняття його за основу.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Селищний голова надає пояснення та зачитує рішення

Які будуть питання? Пропозиції?

Йде обговорення.

Прошу проголосувати за прийняття рішення в цілому

Депутати голосують шляхом підняття руки та занесенням

підпису до листа поіменного голосування.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Рішення прийнято.

Оголошуються результати підрахунку поіменного голосування (додаються).

Дякую, рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ:Рішення прийнято.

 

Рішення № 828 – VІІ (додається)

СЛУХАЛИ:Про надання громадянам України Нікітінській К.П. та Сотніченко І.В. дозволу (згоди) на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
ГОЛОВУЮЧИЙ:Зачитується рішення. Шановні депутати, переходимо до голосування.

 

Прошу проголосувати за прийняття його за основу.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Селищний голова надає пояснення та зачитує рішення

Які будуть питання? Пропозиції?

Йде обговорення.

Прошу проголосувати за прийняття рішення в цілому

Депутати голосують шляхом підняття руки та занесенням підпису до листа поіменного голосування.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Рішення прийнято.

Оголошуються результати підрахунку поіменного голосування (додаються).

Дякую, рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ:Рішення прийнято.

 

Рішення № 829 – VІІ (додається)

СЛУХАЛИ:Про надання громадянці Шморгуновій Т.О. дозволу (згоди) на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості)
ГОЛОВУЮЧИЙ:Зачитується рішення. Шановні депутати, переходимо до голосування.

 

Прошу проголосувати за прийняття його за основу.

Хто

„за”- 17

„проти”- 0

„утримались”- 1

Селищний голова надає пояснення та зачитує рішення

Які будуть питання? Пропозиції?

Йде обговорення.

Прошу проголосувати за прийняття рішення в цілому

Депутати голосують шляхом підняття руки та занесенням підпису до листа поіменного голосування.

Хто

„за”- 17

„проти”- 0

„утримались”- 1

Рішення прийнято.

Оголошуються результати підрахунку поіменного голосування (додаються).

Дякую, рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ:Рішення прийнято.

 

Рішення № 830 – VІІ (додається)

СЛУХАЛИ:Про безоплатну передачу у спільну сумісну власність громадянам України Александровій Н.І. та Александрову О.І. земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
ГОЛОВУЮЧИЙ:Зачитується рішення. Шановні депутати, переходимо до голосування.

 

Прошу проголосувати за прийняття його за основу.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Селищний голова надає пояснення та зачитує рішення

Які будуть питання? Пропозиції?

Йде обговорення.

Прошу проголосувати за прийняття рішення в цілому

Депутати голосують шляхом підняття руки та занесенням підпису до листа поіменного голосування.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Рішення прийнято.

Оголошуються результати підрахунку поіменного голосування (додаються).

Дякую, рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ:Рішення прийнято.

 

Рішення № 831 – VІІ (додається)

СЛУХАЛИ:Про безоплатну передачу у власність громадянину України Бангулі Б.М. земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
ГОЛОВУЮЧИЙ:Зачитується рішення. Шановні депутати, переходимо до голосування.

 

Прошу проголосувати за прийняття його за основу.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Селищний голова надає пояснення та зачитує рішення

Які будуть питання? Пропозиції?

Йде обговорення.

Прошу проголосувати за прийняття рішення в цілому

Депутати голосують шляхом підняття руки та занесенням  підпису до листа поіменного голосування.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Рішення прийнято.

Оголошуються результати підрахунку поіменного голосування (додаються).

Дякую, рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ:Рішення прийнято.

 

Рішення № 832 – VІІ (додається)

СЛУХАЛИ:Про безоплатну передачу у власність громадянці України Бережевській А.Ф. земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
ГОЛОВУЮЧИЙ:Зачитується рішення. Шановні депутати, переходимо до голосування.

 

Прошу проголосувати за прийняття його за основу.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Селищний голова надає пояснення та зачитує рішення

Які будуть питання? Пропозиції?

Йде обговорення.

Прошу проголосувати за прийняття рішення в цілому

Депутати голосують шляхом підняття руки та занесенням підпису до листа поіменного голосування.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Рішення прийнято.

Оголошуються результати підрахунку поіменного голосування (додаються).

Дякую, рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ:Рішення прийнято.

 

Рішення № 833 – VІІ (додається)

СЛУХАЛИ:Про безоплатну передачу у спільну сумісну власність громадянам України Вишневській В.І. та Бачевській Н.М. земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
ГОЛОВУЮЧИЙ:Зачитується рішення. Шановні депутати, переходимо до голосування.

 

Прошу проголосувати за прийняття його за основу.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Селищний голова надає пояснення та зачитує рішення

Які будуть питання? Пропозиції?

Йде обговорення.

Прошу проголосувати за прийняття рішення в цілому

Депутати голосують шляхом підняття руки та занесенням підпису до листа поіменного голосування.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Рішення прийнято.

Оголошуються результати підрахунку поіменного голосування (додаються).

Дякую, рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ:Рішення прийнято.

 

Рішення № 834 – VІІ (додається)

СЛУХАЛИ:Про безоплатну передачу у власність громадянину України Єфімову В.І. земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
ГОЛОВУЮЧИЙ:Зачитується рішення. Шановні депутати, переходимо до голосування.

 

Прошу проголосувати за прийняття його за основу.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Селищний голова надає пояснення та зачитує рішення

Які будуть питання? Пропозиції?

Йде обговорення.

Прошу проголосувати за прийняття рішення в цілому

Депутати голосують шляхом підняття руки та занесенням підпису до листа поіменного голосування.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Рішення прийнято.

Оголошуються результати підрахунку поіменного голосування (додаються).

Дякую, рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ:Рішення прийнято.

 

Рішення № 835 – VІІ (додається)

СЛУХАЛИ:Про безоплатну передачу у власність громадянці України Завозненко Г.М. земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
ГОЛОВУЮЧИЙ:Зачитується рішення. Шановні депутати, переходимо до голосування.

 

Прошу проголосувати за прийняття його за основу.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Селищний голова надає пояснення та зачитує рішення

Які будуть питання? Пропозиції?

Йде обговорення.

Прошу проголосувати за прийняття рішення в цілому

Депутати голосують шляхом підняття руки та занесенням підпису до листа поіменного голосування.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Рішення прийнято.

Оголошуються результати підрахунку поіменного голосування (додаються).

Дякую, рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ:Рішення прийнято.

 

Рішення № 836 – VІІ (додається)

СЛУХАЛИ:Про безоплатну передачу у власність громадянину України Кротенку С.В. земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
ГОЛОВУЮЧИЙ:Зачитується рішення. Шановні депутати, переходимо до голосування.

 

Прошу проголосувати за прийняття його за основу.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Селищний голова надає пояснення та зачитує рішення

Які будуть питання? Пропозиції?

Йде обговорення.

Прошу проголосувати за прийняття рішення в цілому

Депутати голосують шляхом підняття руки та занесенням підпису до листа поіменного голосування.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Рішення прийнято.

Оголошуються результати підрахунку поіменного голосування (додаються).

Дякую, рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ:Рішення прийнято.

 

Рішення № 837 – VІІ (додається)

СЛУХАЛИ:Про безоплатну передачу у власність громадянину України Левицькому А.М. земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
ГОЛОВУЮЧИЙ:Зачитується рішення. Шановні депутати, переходимо до голосування.

 

Прошу проголосувати за прийняття його за основу.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Селищний голова надає пояснення та зачитує рішення

Які будуть питання? Пропозиції?

Йде обговорення.

Прошу проголосувати за прийняття рішення в цілому

Депутати голосують шляхом підняття руки та занесенням підпису до листа поіменного голосування.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Рішення прийнято.

Оголошуються результати підрахунку поіменного голосування (додаються).

Дякую, рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ:Рішення прийнято.

 

Рішення № 838 – VІІ (додається)

СЛУХАЛИ:Про безоплатну передачу у спільну сумісну власність громадянам України Мойсеєнко А.Л., Мойсеєнко В.А. та Мойсеєнку О.Л. земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
ГОЛОВУЮЧИЙ:Зачитується рішення. Шановні депутати, переходимо до голосування.

 

Прошу проголосувати за прийняття його за основу.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Селищний голова надає пояснення та зачитує рішення

Які будуть питання? Пропозиції?

Йде обговорення.

Прошу проголосувати за прийняття рішення в цілому

Депутати голосують шляхом підняття руки та занесенням підпису до листа поіменного голосування.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Рішення прийнято.

Оголошуються результати підрахунку поіменного голосування (додаються).

Дякую, рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ:Рішення прийнято.

 

Рішення № 839 – VІІ (додається)

СЛУХАЛИ:Про безоплатну передачу у власність громадянці України Рекечинській О.Г. земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
ГОЛОВУЮЧИЙ:Зачитується рішення. Шановні депутати, переходимо до голосування.

 

Прошу проголосувати за прийняття його за основу.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Селищний голова надає пояснення та зачитує рішення

Які будуть питання? Пропозиції?

Йде обговорення.

Прошу проголосувати за прийняття рішення в цілому

Депутати голосують шляхом підняття руки та занесенням

підпису до листа поіменного голосування.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Рішення прийнято.

Оголошуються результати підрахунку поіменного голосування (додаються).

Дякую, рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ:Рішення прийнято.

 

Рішення № 840 – VІІ (додається)

СЛУХАЛИ:Про безоплатну передачу у власність громадянину України Шепелю М.П. земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
ГОЛОВУЮЧИЙ:Зачитується рішення. Шановні депутати, переходимо до голосування.

 

Прошу проголосувати за прийняття його за основу.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Селищний голова надає пояснення та зачитує рішення

Які будуть питання? Пропозиції?

Йде обговорення.

Прошу проголосувати за прийняття рішення в цілому

Депутати голосують шляхом підняття руки та занесенням

підпису до листа поіменного голосування.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Рішення прийнято.

Оголошуються результати підрахунку поіменного голосування (додаються).

Дякую, рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ:Рішення прийнято.

 

Рішення № 841 – VІІ (додається)

СЛУХАЛИ:Про розгляд заяв громадян щодо виділення та надання згоди на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд ( присадибна ділянка), ведення особистого селянського господарства, ведення садівництва та

 

індивідуального гаражного будівництва

ГОЛОВУЮЧИЙ:Зачитується рішення. Шановні депутати, переходимо до голосування.

 

Прошу проголосувати за прийняття його за основу.

Хто

„за”- 17

„проти”- 0

„утримались”- 1

Селищний голова надає пояснення та зачитує рішення

Які будуть питання? Пропозиції?

Йде обговорення.

Прошу проголосувати за прийняття рішення в цілому

Депутати голосують шляхом підняття руки та занесенням підпису до листа поіменного голосування.

Хто

„за”- 17

„проти”- 0

„утримались”- 1

Рішення прийнято.

Оголошуються результати підрахунку поіменного голосування (додаються).

Дякую, рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ:Рішення прийнято.

 

Рішення № 842 – VІІ (додається)

СЛУХАЛИ:Про звернення депутатів Овідіопольської селищної ради до Президента України, Прем’єр Міністра України, Кабінету Міністрів України, Одеської обласної ради , Одеської обласної адміністрації , Овідіопольської районної ради стосовно будівництва каскаду гідроелектростанцій з водосховищами вздовж р. Дністер
ГОЛОВУЮЧИЙ:Зачитується рішення. Шановні депутати, переходимо до голосування.

 

Прошу проголосувати за прийняття його за основу.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Селищний голова надає пояснення та зачитує рішення

Які будуть питання? Пропозиції?

Йде обговорення.

Прошу проголосувати за прийняття рішення в цілому

Депутати голосують шляхом підняття руки та занесенням підпису до листа поіменного голосування.

Хто

„за”- 18

„проти”- 0

„утримались”- 0

Рішення прийнято.

Оголошуються результати підрахунку поіменного голосування (додаються).

Дякую, рішення прийнято.

ВИРІШИЛИ:Рішення прийнято.

 

Рішення № 843 – VІІ (додається)

ГОЛОВУЮЧИЙ:Таким чином, питання, які були заплановані, ми розглянули. Сесія оголошується закритою.

З пленарного засідання журналісти
Роман Варшанідзе та Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0