З ПРИВАТНОГО ЗООПАРКУ ПІД ОДЕСОЮ ВТЕКЛИ ДЕВ’ЯТЬ МАВП

Кількість переглядів 554

Ще 14 липня 2018 року з приватного зоопарку, який розташований під Одесою в СГ «ЛЕБІДЬ» Новодолинської сільської ради та належить Аліреза Пахлеванзаде, втекли дев’ять мавп.

Тварини досі перебувають на волі та поводять себе дуже агресивно.

Місцеві мешканці давно ведуть боротьбу з цим приватним зоопарком, але поки ще безуспішно. Громадянин Аліреза ні до кого не прислухається, навіть погрожує деяким особливо активним борцям. Поговорюють про його близькі стосунки з Народним депутатом України та Президентом Міжнародного гуманітарного університету Сергієм Ківаловим.

Аліреза Пахлеванзаде і сам працює в Міжнародному гуманітарному університеті. Крім цього володіє приватним підприємством «АМАЗОН» (33138436), яке займається розведенням та торгівлею тваринами в м. Одеса, по адресу: вул. Пастера,26/28.

На території його зоопарку, який він створив шляхом придбання та об’єднання п’яти земельних ділянок в садовому товаристві «ЛЕБІДЬ», перебувають екзотичні тварини: мавпи, леви та інші.

Фото: Максим Слащьов

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

3 thoughts on “З ПРИВАТНОГО ЗООПАРКУ ПІД ОДЕСОЮ ВТЕКЛИ ДЕВ’ЯТЬ МАВП

  1. Хозяин зоопарка доктор Алиеза Пахлеванзаде, проректор Международного Гуманитарного. Университета (Кивалова)! Каналализацию сливает просто в поле, промышленное оборудование(холодильники) не раз уже уничтожали главный трансформатор кооператива, вонь и антисанитария не даёт спокойному проживанию садоводческого кооператива! Поведение данного иранского представителя выходит за рамки приличия, постоянные угрозы жителям в расправе и в связях с Киваловым видать дают ему такие привелегии в разведении хищников (тигров, медведей, крокодилов, оленей, слонов и прочих хищников). На Новый год ловили всем посёлком оленей, теперь 9 Обезьян.

  2. Алиреза Пахлеванзаде отравляет жизнь жителям поселка и издевается над животными, которые живут у него в ужасных условиях!

  3. Одна из мавп – Роман Ваошанидзе.(очень похож)

Comments are closed.