ПРОБЛЕМУ СОЦІАЛЬНИХ ОБ’ЄКТІВ ЖМ «РАЙДУЖНИЙ» БУДУТЬ ВИРІШУВАТИ НА САМОМУ ВИСОКОМУ РІВНІ

Кількість переглядів 323

01 серпня 2018 року Таїровський селищний голова Хасаєв Х.Г. звернувся до директора Державного підприємства «Дослідне господарство «Таїровське» Національного наукового центру «Інститут виноградарства та виноробства ім. В.Є.Таїрова» Подоляна П.Є. з проханням звернутись до Національної академії аграрних наук щодо необхідності забезпечення будівництва об’єктів соціальної інфраструктури біля ЖМ «Радужний» на території Таїровської селищної ради.

Станом на сьогодення кількість населення, що проживає на території житлового масиву «Райдужний» у вже прийнятих до експлуатації житлових будинках сягає 15 тисяч осіб.

Найбільш зручне для використання під розміщення дошкільного навчального закладу та загальноосвітньої школи це земельна ділянка площею 1,5 га, що зараз знаходиться у використанні ДП «ДГ «Таїровське» ННЦ «Інститут виноградарства та виноробства ім. В.Є.Таїрова», яке підпорядковано Національного академії аграрних наук України.

Таїровський селищний голова нагадав, що ще в 2014 році відповідні листи на ім’я президента Національної академії аграрних наук України Ярослава Гадзало, були надіслані Одеської обласною радою та компанією, яка веде будівельні роботи на території ЖМ «Райдужний», ТОВ «Руником будінвест».

Нагадаємо, що 20 липня 2018 року в ЖМ «Райдужний» керівники різного рівня зустрілися з мешканцями житлового масиву для обговорення проблем соціальної інфраструктури, піднятих під час мітингу з перекриванням проспекту Небесної сотні в м. Одеса.

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “ПРОБЛЕМУ СОЦІАЛЬНИХ ОБ’ЄКТІВ ЖМ «РАЙДУЖНИЙ» БУДУТЬ ВИРІШУВАТИ НА САМОМУ ВИСОКОМУ РІВНІ

  1. Есть информация по овидиопольскому наркопритону на который полиция не обращает внимания и находится он недалеко от администрации, нужна информация?

Comments are closed.