КАЛАГЛІЯ ЗНОВУ ГОРІЛА

Кількість переглядів 347

12 серпня 2018 року знову повідомлення про загоряння сухої трави в селі Калаглія Овідіопольського району. Цього разу площа загоряння 4 гектара.

Причиною вогню стало необережне поводження з вогнем місцевих дітлахів, які розпалювали вогонь без нагляду дорослих.

Рятувальники прибули на місце загорання біля 14.30. Через дві години пожежа була ліквідована. В 18.00 повна ліквідація пожежі.

Загалом сьогодні було п’ять викликів на телефон пожежної частини №30 в Овідіополі до населених пунктів району: Великодолинське, Молодіжне, Дальник, Кароліно-Бугаз та Калаглія.

Дорослі будьте уважні та доглядайте за своїми дітлахами. Також в таку жарку і суху погоду рятувальники закликають всіх бути обережними з відкритими джерелами вогню. Не викидайте недопалки, навіть, якщо ви вважаєте їх погашеними.

За інформацією: ПЗЧ ДПРЧ-30

Журналіст Роман Варшанідзе

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

5 thoughts on “КАЛАГЛІЯ ЗНОВУ ГОРІЛА

  1. То Путін винен,і Шибайло ? не зміг вкрасти,та хоч спалю)

    1. Достаточно посмотреть на лицо председателя Игоря Шибаева – зарос так, что скоро самовоспламениться. Какой председатель такое и село. Карьера висит на нитке, а думает о прибыли.

  2. Це проходять льотні випробування нової дороги за кучу бабла! Ви бачили це гівно! Романе зробіть репортаж про гівнодорогу!!!!

    1. На дорогу выделили 7 млн. при необходимых (для полного ремонта) – 200 млн. Я уже был на месте. Ничего лучше, пока, не сделают.

Comments are closed.