РЕМОНТ АВТОШЛЯХУ Т-1625 НА ДІЛЯНЦІ КАЛАГЛІЯ-МИКОЛАЇВКА ЗРОБЛЕНИЙ

Кількість переглядів 413

10 серпня 2018 року Народний депутат України Василь Гуляєв запросив нас на інспектування проведених робіт по ремонту дорожнього полотна по автодорозі Т-1625 на ділянці між селами Калаглія та Миколаївка в Овідіопольському районі.

Василь Олександрович заявив, що ініціатива відремонтувати саме цю ділянку виходила від голови Овідіопольської РДА Левчука В.В., який звернувся до нього з листом, а сам Народний депутат Гуляєв В.О. зумів запевнити обласне керівництво, що ця ділянка є невідкладною і потребує негайного ремонту, якщо ми хочемо залишити автобусне сполучення від Надлиманського до Овідіополя.

Також до Нардепа зверталась Мешканка Миколаївки Тетяна Мазур, яка просто вмовляла Василя Гуляєва звернути увагу на цю ділянку увагу та щось зробити.

Василь Гуляєв особисто був на прийомі у голови Одеської ОДА Максима Степанова та запевнив його, що ремонт цієї ділянки вкрай необхідний. І, як результат, з державного бюджету виділено 7 млн. грн.

Проїхавшись відремонтованою частиною, хочу сказати, що на декількох ділянках дороги дорожне покриття замінено повністю, а на інших проведений ямковий ремонт новим способом. Саме і за цього нового способу ремонту надходили зауваження від місцевих. Але ця технологія передбачає викидання невеликих камінчиків в перші два-три дні після ремонту. На сьогодні все гаразд.

Розуміємо, що не всіх влаштовує обсяг проведених робіт, однак, щоб відремонтувати цю ділянку дороги повністю, необхідно не менше 200 млн.грн., виділення яких, поки, не має навіть в планах на наступний рік.

Загальний підсумок такий: дорожне покриття стало задовільної якості. До оцінки «добре» та «відмінно» звісно мова не йде.

Але, вже надходять скарги, що як тільки відновилось дорожне покриття, відразу поїхав великовантажний транспорт.

Пам’ятається мені, що перший заступник голови Овідіопольської РДА Ігор Ільченко висловлював сподівання, що Національна поліція після ремонту буде здійснювати постійний контроль за цією ділянкою з метою недопущення руху великогабаритного транспорту.

Ігор Олександрович сподіваємось, Ви не забули своєї обіцянки. Чекаємо на реакцію. Те що зроблено, потрібно зберегти.

З відремонтованої дороги,
журналісти Роман Варшанідзе і Андрій Хлопчик

Happy
Happy
0
Sad
Sad
0
Excited
Excited
0
Sleepy
Sleepy
0
Angry
Angry
0
Surprise
Surprise
0

2 thoughts on “РЕМОНТ АВТОШЛЯХУ Т-1625 НА ДІЛЯНЦІ КАЛАГЛІЯ-МИКОЛАЇВКА ЗРОБЛЕНИЙ

  1. Вася пиарщик хренов. Столько лет и сельские советы и люди пишут во все инстанции, а он всё решил ))) ну, да… сама Мазур подняла вопрос!

  2. Спасибо и на этом.
    Дожились,счастливы тому что сделали,хотя это должно быть в порядке вещей.

Comments are closed.